Beszélgető

Igen. A medve nem játék. Erdélyben egyre nagyobb gond, de Szlovákiában is van vele probléma. Nálunk az emberek már elfelejtették, hogy a medve veszélyes. A farkas itt Európában előbb fut el, minthogy meglásd. A medve viszont rászokott az emberi környezetre, nem zavarja ha vannak körülötte, viszont ha veszélyben érzi magát, vagy a bocsokat, akkor támad. Nekünk meg esélyünk ellene, nagyjából, mint Szálasinak a főtárgyaláson. Általában csak megcsap párszor, vagy megölel, de az critical hit nekünk. Emberre (még) nem vadászik, de pl. szarvasra igen.
Ezt tudom nagyjából.
Azon csodálkozom, hogy van olyan hülye, aki szelfizni akar a medvével úgy, hogy évente van medvetámadás.

Jobban belegondolva, nem csodálkozom...

Ezt tudom nagyjából.
Azon csodálkozom, hogy van olyan hülye, aki szelfizni akar a medvével úgy, hogy évente van medvetámadás.

Bar jobban belegondolva, miert is van kiirva a tigrishez az allatkertben, hogy ne nyulj be hozza? Normalis ember nem.is.probal, a maradeknak meg mindegy.

Ezt tudom nagyjából.

We-are-the-people.jpg

Ez ugyan nem maci, és csak egy "újJába" került a dolog..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Igen. A medve nem játék. Erdélyben egyre nagyobb gond, de Szlovákiában is van vele probléma. Nálunk az emberek már elfelejtették, hogy a medve veszélyes. A farkas itt Európában előbb fut el, minthogy meglásd. A medve viszont rászokott az emberi környezetre, nem zavarja ha vannak körülötte, viszont ha veszélyben érzi magát, vagy a bocsokat, akkor támad. Nekünk meg esélyünk ellene, nagyjából, mint Szálasinak a főtárgyaláson. Általában csak megcsap párszor, vagy megölel, de az critical hit nekünk. Emberre (még) nem vadászik, de pl. szarvasra igen.
Meg ugye a legkönnyebb kaja az ember közelében van. Ha hirtelen felbukkansz, nyersz pár ingyen szendót (medve szemszög). Meg túl sok ehetőt dobunk ki.
From Russia with love:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezt tudom nagyjából.

A medvebocs cukiii, mint egy kis plüssállat.

Anno a Fertő- Hanság NP-ban is mindenkinek szájbarágtuk, h a szürkemarha tehén veszélyes. A bikák jó arcok, nyugisak, de a tehenek veszélyesek. Hát b+ nem nekiáll borjút simogatni? Mert nem mondtuk el külön, h a borjú a tehén tartozéka.

A medvebocs cukiii, mint egy kis plüssállat.

Anno a Fertő- Hanság NP-ban is mindenkinek szájbarágtuk, h a szürkemarha tehén veszélyes. A bikák jó arcok, nyugisak, de a tehenek veszélyesek. Hát b+ nem nekiáll borjút simogatni? Mert nem mondtuk el külön, h a borjú a tehén tartozéka.
Na ugye, hogy a ti hibátok volt! El kell mondani, hogy a kis méretű marha az a borjú, és annak van anyja, nem a fán terem. Mint a mikrón a figyelmeztetés, hogy élő állat szárítására nem szabad használni, vagy mint a Delta légitársaságnál a kés az evőeszközben anno, amire rá volt írva, hogy ez az éle....

Bar jobban belegondolva, miert is van kiirva a tigrishez az allatkertben, hogy ne nyulj be hozza? Normalis ember nem.is.probal, a maradeknak meg mindegy.
Fú, most jutott eszembe egy hír jó régről, hogy egy gyökér Kínában bemászott a pandákhoz, mert annnnnyira cukiiiiiii. Aztán valahogy nyomorékká "szerette" a macika... Épp hogy életben maradt a barom.

Egyszer próbáld ki :d Ez is ~1m és 7+kg.
Nagy karmok meg csőr. Tiszta Jurassic Park.
Objektíven keresztül néztem, lent a földön, aztán csak egyre nagyobbak lettek, aztán meg már ott voltak az orrom előtt :( :D
Na már most egy páva olyan 4-5 kg körül van. Tegnap reggel pedig pont egy nagyjából ekkora tyúkot vágtam húslevesbe, szóval nem esnék kétségbe.
Te ugye nem nagyon jártál gyerekkorodban baromfiudvarban vagy úgy általában nagy haszonállatok között? :)

Na már most egy páva olyan 4-5 kg körül van. Tegnap reggel pedig pont egy nagyjából ekkora tyúkot vágtam húslevesbe, szóval nem esnék kétségbe.
Te ugye nem nagyon jártál gyerekkorodban baromfiudvarban vagy úgy általában nagy haszonállatok között? :)
Birka, baromfi, felföldi szarvasmarha, disznó, hattyú, meg 1-2x szürke marha.
De bárhogyan is, továbbra is fenntartom, hogy a páva agresszív -a tyúk nem :D
Ja, amúgy hattyúval is volt afférom, az meg a lábujjam kapta be és alig akarta elengedni :(
ps. van masszívabb páva is, vérpáva. Egyébként ebből az egyik fehér volt ha az számít :D.

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Egyszer próbáld ki :d Ez is ~1m és 7+kg.
Nagy karmok meg csőr. Tiszta Jurassic Park.
Objektíven keresztül néztem, lent a földön, aztán csak egyre nagyobbak lettek, aztán meg már ott voltak az orrom előtt :( :D

Birds (Aves), also known as Avian Dinosaurs, comprise the last surviving group of theropod dinosaurs with approximately 18,000 species.

Birka, baromfi, felföldi szarvasmarha, disznó, hattyú, meg 1-2x szürke marha.
Akkor nem értem, hogy mi a baj a pávákkal. :D (A skót felföldi cuki, de amúgy nem sok mindenre használható.)
De bárhogyan is, továbbra is fenntartom, hogy a páva agresszív -a tyúk nem :D
Ja, amúgy hattyúval is volt afférom, az meg a lábujjam kapta be és alig akarta elengedni :(
ps. van masszívabb páva is, vérpáva. Egyébként ebből az egyik fehér volt ha az számít :D.
Nem, nem számít... :)