Gasztronómia, étel-ital dinomdánom

Tudja valaki, hogy hol a pékben van a Jaromir /a Templomhoz/ aktuális étlapja?????????????????
Ez egy akut kérdés, MOST kellene rá válasz :)
kössziii

US-Emergency-Alert-System-Security-GettyImages-1166460347.jpg

Szoktam volt sokszor menni oda, de hátha van/nincs valami érdekes.
Bárhogyan is, de kell egy hermelin, aztán egy csülök vagy morva veréb és ser.
Ezek meg csak vannak még mindig.
Hú, de kurva éhes vagyok :D
Voltam már Prágában, a cseh ételek nagy barátja vagyok. De a sörről (meg úgy általában bármilyen alkoholról) szívesen lemondok. :)

• Vicces
Reactions: SirHiggins
Rég voltam étteremben úgy tűnik... nem olyan régen még ketten rókázásig zabáltuk magunkat kb 15-20k Ft-ból.
Most egyedül az én cehhem volt 15k...
De legalább finom. Ma már az is valami ha minőséget is kapsz a pénzedért :/

Rég voltam étteremben úgy tűnik... nem olyan régen még ketten rókázásig zabáltuk magunkat kb 15-20k Ft-ból.
Ja, még mielőtt igazságtalan lennék.
Ezért az összegért kaptam egy meglehetős darab frissen sült, jó kövérjés, ropogós csülköt,
friss reszelt tormával és egyéb tartozékokkal, egy közepes adag kaiser smarn-t és asszem 4 korsó cseh pilzenit.
+korrekt kiszolgálást /volt már máskor itt, hogy taj részeg voltam, de szólt a pultos mikor jattolni akartam, hogy benne van a számlában - pedig átb@szhatott volna.../

Én már évekkel ezelőtt is simán tudtam ennyiért falatozni sör, bor, egyéb alkohol nélkül... :)

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Perszehogy, de ez nem egy prémium, fine dining hely :D
Sejtem. :)
Amúgy nem járok fine dining helyekre: amikor egy 50 cm átmérőjű tányéron van egy 3 cm-es karika hús, egy szál spárga és 3 különféle öntettel húzott csíkok, hááát az nagyon nem az én világom.
Én inkább azt szeretem, ha több szimpatikus fogással végzek, amivel azért jól is tud lakni egy magamfajta haspók. :)

Sejtem. :)
Amúgy nem járok fine dining helyekre: amikor egy 50 cm átmérőjű tányéron van egy 3 cm-es karika hús, egy szál spárga és 3 különféle öntettel húzott csíkok, hááát az nagyon nem az én világom.
Én inkább azt szeretem, ha több szimpatikus fogással végzek, amivel azért jól is tud lakni egy magamfajta haspók. :)
Ismerős a helyzet, engem is rendesen megetetni nettó anyagi veszteség :D

Amúgy friss élmény, a százhalombattai Harcsa Csárdát mindenkinek ajánlom. Halászlé bajnok plusz a többi étel is rendes adagokban frissen érkezik. Na meg finom és a kiszolgálás is kedves

Sőt, talán ez a jobb, ha inkább drágábban, de a megszokott minőséget, kiszolgálást kapod, mintha ugyanazért a pénzért a megszokottnál rosszabb kaját tesznek eléd.

"a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszer nevéhez kapcsolódóan legalább a termék megnevezésére használt betűmérettel megegyező betűmérettel fel kell tüntetni a

„FIGYELEM! AZ ÉLELMISZER ROVARFEHÉRJÉT TARTALMAZ!” KIFEJEZÉST.

A kormányrendelet előírja, hogy emellett az egyértelmű megkülönböztetés biztosítására a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszereket forgalomba hozataluk során a vásárlók számára elkülönített módon kell kihelyezni."

"a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszer nevéhez kapcsolódóan legalább a termék megnevezésére használt betűmérettel megegyező betűmérettel fel kell tüntetni a

A kormányrendelet előírja, hogy emellett az egyértelmű megkülönböztetés biztosítására a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszereket forgalomba hozataluk során a vásárlók számára elkülönített módon kell kihelyezni."

Annyira szánalmas és értelmetlen intézkedés...

Külön helyen kell elhelyezni:Pl a kukában. :