Tudja valaki, hogy hol a pékben van a Jaromir /a Templomhoz/ aktuális étlapja?????????????????
Ez egy akut kérdés, MOST kellene rá válasz
kössziii
kössziii
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudja valaki, hogy hol a pékben van a Jaromir /a Templomhoz/ aktuális étlapja?????????????????
kössziii
Köszi, de nemJaromír '68 Mini Garden
Jaromír sörözők Budapesten. Cseh kézműves sörök, ételek, italok...www.jaromir.hu
Ezen a linken mindegyik étlapját eléred.Köszi, de nem
Ez az Ajtósi Düreres.
Nekem a Templom kellene - Lőrinc pap tér.
Na, mibe hogy a Templomot nemEzen a linken mindegyik étlapját eléred.
Szoktam volt sokszor menni oda, de hátha van/nincs valami érdekes.Na, mibe hogy a Templomot nem
Voltam már Prágában, a cseh ételek nagy barátja vagyok. De a sörről (meg úgy általában bármilyen alkoholról) szívesen lemondok.Szoktam volt sokszor menni oda, de hátha van/nincs valami érdekes.
Bárhogyan is, de kell egy hermelin, aztán egy csülök vagy morva veréb és ser.
Ezek meg csak vannak még mindig.
Hú, de kurva éhes vagyok
Ja, még mielőtt igazságtalan lennék.Rég voltam étteremben úgy tűnik... nem olyan régen még ketten rókázásig zabáltuk magunkat kb 15-20k Ft-ból.
Most egyedül az én cehhem volt 15k...
De legalább finom. Ma már az is valami ha minőséget is kapsz a pénzedért :/
Én már évekkel ezelőtt is simán tudtam ennyiért falatozni sör, bor, egyéb alkohol nélkül...Rég voltam étteremben úgy tűnik... nem olyan régen még ketten rókázásig zabáltuk magunkat kb 15-20k Ft-ból.
Perszehogy, de ez nem egy prémium, fine dining helyÉn már évekkel ezelőtt is simán tudtam ennyiért falatozni sör, bor, egyéb alkohol nélkül...
Sejtem.Perszehogy, de ez nem egy prémium, fine dining hely
Ismerős a helyzet, engem is rendesen megetetni nettó anyagi veszteségSejtem.
Amúgy nem járok fine dining helyekre: amikor egy 50 cm átmérőjű tányéron van egy 3 cm-es karika hús, egy szál spárga és 3 különféle öntettel húzott csíkok, hááát az nagyon nem az én világom.
Én inkább azt szeretem, ha több szimpatikus fogással végzek, amivel azért jól is tud lakni egy magamfajta haspók.
Sőt, talán ez a jobb, ha inkább drágábban, de a megszokott minőséget, kiszolgálást kapod, mintha ugyanazért a pénzért a megszokottnál rosszabb kaját tesznek eléd.Rég voltam étteremben úgy tűnik... nem olyan régen még ketten rókázásig zabáltuk magunkat kb 15-20k Ft-ból.
Annyira szánalmas és értelmetlen intézkedés..."a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszer nevéhez kapcsolódóan legalább a termék megnevezésére használt betűmérettel megegyező betűmérettel fel kell tüntetni a
„FIGYELEM! AZ ÉLELMISZER ROVARFEHÉRJÉT TARTALMAZ!” KIFEJEZÉST.
A kormányrendelet előírja, hogy emellett az egyértelmű megkülönböztetés biztosítására a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszereket forgalomba hozataluk során a vásárlók számára elkülönített módon kell kihelyezni."
Most már biztos tudunk arról, ha tücsköt-bogarat eszünk
Kormányrendelet tisztázza, mire kötelezik a forgalmazókat.index.hu
Külön helyen kell elhelyeznil a kukában. :"a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszer nevéhez kapcsolódóan legalább a termék megnevezésére használt betűmérettel megegyező betűmérettel fel kell tüntetni a
„FIGYELEM! AZ ÉLELMISZER ROVARFEHÉRJÉT TARTALMAZ!” KIFEJEZÉST.
A kormányrendelet előírja, hogy emellett az egyértelmű megkülönböztetés biztosítására a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszereket forgalomba hozataluk során a vásárlók számára elkülönített módon kell kihelyezni."
Most már biztos tudunk arról, ha tücsköt-bogarat eszünk
Kormányrendelet tisztázza, mire kötelezik a forgalmazókat.index.hu
Biztosítalak, hogy most is eszel már ilyet tartalmazó termékeket: pl. csokoládé.Külön helyen kell elhelyeznil a kukában. :
Ez a shellac, rágógumitól kezdve különféle cukorkák bevonatáig sok helyen használják.Biztosítalak, hogy most is eszel már ilyet tartalmazó termékeket: pl. csokoládé.
Asszem abban használnak felületfényesítésre vmi rovar alkatrészt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..