Azt nem körömre rakják?Ez a shellac, rágógumitól kezdve különféle cukorkák bevonatáig sok helyen használják.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt nem körömre rakják?Ez a shellac, rágógumitól kezdve különféle cukorkák bevonatáig sok helyen használják.
Ott is használnak ilyesmit. De nem vagyok biztos benne, hogy nem csak névazonosságról van-e szó..Azt nem körömre rakják?
Jó neked. Nálam egy nagy milka is elfogy egy nap alatt.Hogy ti micsoda szarokat esztek! Legalább 15 éve nem ettem csokit. Csak hébehóba egy belga Leonidas pralinét,abból is a fehéret. Nem vagyok édes szájú.
A milka olyan gejl édes, az igazi az ét. Wawel pl.Jó neked. Nálam egy nagy milka is elfogy egy nap alatt.
Egyetértek, a polák csokik általában brutál finomak szoktak lenni, plusz a tejkaramellájuk az világbajnok. Nem túl gejl mint az ukrán, pont ideális. Emellett van még az étcsokiba mártott aszalt szilvájuk (legjobb a Solidarnosc), amihez hasonlót nem találtam még itthon. Szóval mikor Lengyelországban járok, általában mindig ipari mennyiségű vodkával, majonézzel meg csokival megpakolva térek hazaA milka olyan gejl édes, az igazi az ét. Wawel pl.
Kikérem magamnak, nem vagyok édesszájú! Jobban kedvelem a kézműves sajtokat...Hogy ti micsoda szarokat esztek! Legalább 15 éve nem ettem csokit. Csak hébehóba egy belga Leonidas pralinét,abból is a fehéret. Nem vagyok édes szájú.
Majonéz kapcsán amúgy még mindig nem értem, hogy valahogy a cseheknél meg szlovákoknál vett Hellmann's-nak szinte teljesen más íze van, mint amit itthon kapsz. Az inkább kissé savanykásabb-pikánsabb az itthoni meg tömény só. De ami verhetetlen azok megint csak a lengyelek, főleg a Winiary (édeskésebb) meg a Kielecki (savanykásabb). Pl. a tojássalátának is teljesen más íze van mikor lengyel majonézből készül. Szerencsére a lengyelbolt.hu-n lehet itthon is rendelni lengyel majonézeket meg egyéb termékeket, amik egyáltalán nem drágábbak, mint pl. a Hellmann's.Érdekes, hogy a keleti majonéz jobb, mint a nyugati. Sok mustárral is igy van, különlegességektől eltekintve.
Szerintem meg a házi majonéz a jó, minek boltit venni ha pikk-pakk megvan.Érdekes, hogy a keleti majonéz jobb, mint a nyugati. Sok mustárral is igy van, különlegességektől eltekintve.
Az a legegyszerűbb, ha újra töltöd.Szerintetek utólag fel lehet javítani a hurkát?
Amikor vágattunk és bekevertük, akkor szerintem kevés lett a majoránna.
Hát...Az a legegyszerűbb, ha újra töltöd.
Ha az nem opció, akkor egy improvizált tipp: feloldott sertészsírban jó sok majoránnát elkeversz majd azt kellene belefecskendezni. Sütés előtt úgyis megszurkálnád, nem? Akár leszűrve is jó lehet, ha a fűszer már átadta az aromáját a zsírnak.
Ha nem akarsz ilyen invazív lenni, akkor csak önts rá a feltekert hurkára annyi fűszeres (+ egy kicsit sós, borsos) zsírt vagy inkább olajat amennyi ellepi. Sztem' egy este a hűtőben pihentetve elég lehet neki.
Vendégeket nem ezzel a fogással várnék, de aztán ki tudja, lehet finom lesz.
Occam a te haverod.Hát...
Megsütöttük, félbevágtam és megszórtam majoránnával
Lex parsimoniae.Occam a te haverod.
Ne kezdd te is! Pont ma futottam bele ebbe a videóba, és hát az angol helyesírásra semmi mentségük nincs.Egyébként Ockham.
És meglepő módon angol származású LoL
Ahol fát vágnak...Ne kezdd te is! Pont ma futottam bele ebbe a videóba, és hát az angol helyesírásra semmi mentségük nincs.
honnan szerzel Lengyelországban vodkát?vodkával,