Beszélgető

Baszogatàsmentes albérletet keresek értelmes àron ha valaki tud ilyet itt.

Fél-egy év aikidó(hasonlók) edzés után már szinte bárhol találsz ilyen albérletet Bp-en! ;) + :hadonaszos:

Vegyél ki egy nagy lakást, és add ki a szobákat diák-lányoknak/tanulóknak(távol-keletieknek).
Ha van barátnőd, nem fog örülni/tárgytalan! Ha nincs akkor lesz!

.

Nekem működött --mindkettő-- 10+ éve!
Piff/puff/-#x@, kaptam a fejemre hátulról(barátnő)... :D

.

.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem merem megnyitni.

Az ország trógere, Vályi Pista nehézvadász szakértő is lett?
Eddig is vissza-visszatérő téma volt a haditechnika egy-egy rész erejéig, voltak több haditechnikai múzeumban is; de itt most egy II. világháborús, valós eseményen alapuló magyar képregényről van szó.

Hja, most jut eszembe, ha a nevére veszi mondjuk a BHD-t, akkor már lehetne simán köztársasági ezredes is!
Ha örökbe fogadja a MH 100 tagu cigányzenekarát, akkor meg még akár tábornok is!
Most azért humorizálok, hogy meg lehessen érteni, hogy mennyire nincs ennek az egésznek jelentősége, és hogy mennyire semmi értelme nem volt akkora segget keríteni az ügynek.

dahliabunni-popcorn.gif
Hol van itt az ellentmondás?

De egyébként: https://nagyhaboru.blog.hu/2016/05/19/az_ezredtulajdonosi_rendszer

Eddig is vissza-visszatérő téma volt a haditechnika egy-egy rész erejéig, voltak több haditechnikai múzeumban is; de itt most egy II. világháborús, valós eseményen alapuló magyar képregényről van szó.
Hú most nézem...
És még milyen mocskos rohadt jól megrajzolt képregény ez !

+1: nagy respect, hogy ilyen, a szélesebb plénum számára ismeretlen embereket bemutatnak

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Hú most nézem...
És még milyen mocskos rohadt jól megrajzolt képregény ez !

+1: nagy respect, hogy ilyen, a szélesebb plénum számára ismeretlen embereket bemutatnak
Én kapásból kettőt megrendeltem, pedig eddig nem is hallottam róla ...de ugye a "tróger" Vályi...

Szereted a ladikokat, lehet, hogy érdekes megnézni a két hadihajó-múzeumos epizódjukat is, azt hiszem, hogy a külföldi haditechnikai múzeumok topicba linkeltem őket.

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Én kapásból kettőt megrendeltem, pedig eddig nem is hallottam róla ...de ugye a "tróger" Vályi...

Szereted a ladikokat, lehet, hogy érdekes megnézni a két hadihajó-múzeumos epizódjukat is, azt hiszem, hogy a külföldi haditechnikai múzeumok topicba linkeltem őket.
Már megnéztem. És annak ellenére, hogy tele van tévedésekkel, én nagyon élveztem őket.

Már megnéztem. És annak ellenére, hogy tele van tévedésekkel, én nagyon élveztem őket.
Arról szól, hogy megnézzék több tízezren. Betét tartalomnak, változatosságnak jó. A cél a szórakoztatás, nem az, hogy ebből írjon doktorit bárki is. :)
Egyébként nem csinálnak belőle titkot, hogy sok tévedés van bennük; pont nem régiben volt erről szó.

• Tetszik
Reactions: zeal and SirHiggins
Arról szól, hogy megnézzék több tízezren. Betét tartalomnak, változatosságnak jó. A cél a szórakoztatás, nem az, hogy ebből írjon doktorit bárki is. :)
Egyébként nem csinálnak belőle titkot, hogy sok tévedés van bennük; pont nem régiben volt erről szó.
Így így. Én is mondtam, hogy helyén kell kezelni.
Én töredéke annyit sem tudnék folyamatosan beszélni semmiről :D
Akit meg tévedések nélküli tények, adatok érdekelnek, az majd megnézi neten, kismillió forrást talál.

• Tetszik
Reactions: phaidros