Amúgy még:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sokszor mondják, illetve számon kérik, hogy az állampolgárokat felnőttként kezeljék. Kb. már nemre-korra való tekintet nélkül aki akar, az hozzáfér az internethez és a legtöbben használják is. Kicsit túl kellene lépni a face-en, a tik-tokon meg ezeken és lehet ezt a nyavalyást hasznosan is használni, pl. a megfelelő oldalon a méteres betűre rá lehet kattintani. Kb. egy perc megtalálni. Szerintem ez elég széles körben elérhető. Az emberek meg egy csomó mindent úgy sem jegyeznek meg.Na. És ez miért nincs szélesebb körben terjesztve?
Lehet kiröhögni pl a németeket, amikor jöttek ezzel a mi legyen a túlélő készletben.
De szerintem nem hülyeség.
Penicillium BritannicusRózsaszín penésszel találkozott már valaki?
Olyan bolyhos féle.
Akaratomon kívül sikerült létrehoznom egy ilyet a fridzsiderben![]()
Hüvejgomba?Olyan vagy, mint egy újságíró: kérdésekkel provokálsz.
Lehet meglepő, de nem foglalkoztam világ életemben penészgombákkal, dolgoztam baktériumokkal és más, fejlettebb gombákkal is.
Mindig szokott szirénapróbát tartani a Polgári Védelem...Budapesten megszólalt a munkahelyem mellett valamiért egy légó sziréna. (belvárosban, szóval majd biztos megírja a Blikk)
Érdeklődve néztünk egymásra a kollégákkal: Mi a faszt kell ilyenkor csinálni?
Menjünk ki az épület elé? Mélygarázsba? Bújjunk el az íróasztal alá? Dugjunk egy utolsót az íróasztal tetején a titkárnőkkel?
Pár perc (2-3 max) alatt el is kussolt, de a kérdés maradt? Mit kell ilyenkor tenni?
Akkor kezdj hozzászokni....Ez így ok, bár én eddig sosem hallottam ezt.
Gamma Ray....melyik frekvencián?
Hol?Baszogatàsmentes albérletet keresek értelmes àron ha valaki tud ilyet itt.
Budapest, vagy közeli agglomeràció.
Akkor sajnos tárgytalan.Budapest, vagy közeli agglomeràció.
Hol lett volna opció?Akkor sajnos tárgytalan.
Baszogatàsmentes albérletet keresek értelmes àron ha valaki tud ilyet itt.
Fecskeház programban nem gondolkodsz?Baszogatàsmentes albérletet keresek értelmes àron ha valaki tud ilyet itt.
Eddig is vissza-visszatérő téma volt a haditechnika egy-egy rész erejéig, voltak több haditechnikai múzeumban is; de itt most egy II. világháborús, valós eseményen alapuló magyar képregényről van szó.Nem merem megnyitni.
Az ország trógere, Vályi Pista nehézvadász szakértő is lett?
Azért ez elég keményen hangzikNem merem megnyitni.
Helyén kell kezelni, egy nem szakmabeli, lelkes haditechnika/hadtöri rajongó.Nem merem megnyitni.
Hja, most jut eszembe, ha a nevére veszi mondjuk a BHD-t, akkor már lehetne simán köztársasági ezredes is!
Ha örökbe fogadja a MH 100 tagu cigányzenekarát, akkor meg még akár tábornok is!
Most azért humorizálok, hogy meg lehessen érteni, hogy mennyire nincs ennek az egésznek jelentősége, és hogy mennyire semmi értelme nem volt akkora segget keríteni az ügynek.
Hol van itt az ellentmondás?
Hú most nézem...Eddig is vissza-visszatérő téma volt a haditechnika egy-egy rész erejéig, voltak több haditechnikai múzeumban is; de itt most egy II. világháborús, valós eseményen alapuló magyar képregényről van szó.
Én kapásból kettőt megrendeltem, pedig eddig nem is hallottam róla ...de ugye a "tróger" Vályi...Hú most nézem...
És még milyen mocskos rohadt jól megrajzolt képregény ez !
+1: nagy respect, hogy ilyen, a szélesebb plénum számára ismeretlen embereket bemutatnak
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..