Mindezt covid után, háború alatt, infláció, magas benzinár, visszatartott EUs pénzek és totális nemzetközi ellenszél után:
www.vadhajtasok.hu
És arra gondoltál már, hogy ez nem csak a gazdák hibája? Én nem védem őket; de sokat láttam már, hogy úgy gondoljam, hogy ez két oldalú dolog.Bocs, ha félreérthető voltam!
Nem a földesurakra, hanem a munkásaikra gondoltam. Az állattartó telepeken, az ültetvényeken, a mezőgazdasági gépeken dolgozókra.
Persze a traktorosok tudnak jól is keresni, napi 20 óra munkával, aztán vannak olyan időszakok, amikor hónapokra munkanélkülire küldik őket.
A gazda persze akkor is gyarapodik.
Sokszor felmarkolják a vaskos föld alapú támogatást, cserébe meg sem művelik a földet, jó esetben esetleg lekaszálják évi 2X.
Jó uton a 4/5 felé.Mindezt covid után, háború alatt, infláció, magas benzinár, visszatartott EUs pénzek és totális nemzetközi ellenszél után:
![]()
Háromnegyedes többséggel győzne most a Fidesz
www.vadhajtasok.hu

Épp ezért kérdeztem. Ma reggel innen egy az európai gyógyszerhiány miatt írt kommentet amelyben egy gyógyszeriparban dolgozó szerint hatalmas gyártás zajlik csak a gyógyszereket (valakik szándékosan "eltűntetik") felhalmozzák a nyugati országok...stb ezt beszéltem meg egy totál civil független ismerősömmel, aki ennyit mondott válaszul. A honvédségtől voltak és egy hadnagyi rangú személy kereste fel őket Gödöllő település közelében lévő térségben kistelepülés.Tényeket is mondasz, hogy merrefelé, melyik falu, melyik hatóság, vagy ez egyelőre marad a félelemkeltés, doomscrolling szintjén, amit már a népszámlálás előtt toltak hiszterizálni a népet?
aktivmagyarorszag.hu
Aprilisi tréfaNekem ez új.
![]()
A világ leghosszabb bringás alagútja épül meg a Balaton alatt
Kerékpáros alagút épül a Balaton fenekén a Tihanyi-félszigetet érintve. Bringás turizmus, családi program, április elsejeaktivmagyarorszag.hu
A lombkorona sétány után egyáltalán nem vagyok biztos benne, sőt elkezdtem borzasztóan aggódni, merthogy a sétány építése során kivágták a fákat, itt meg a Balcsit fogják lecsapolni?Aprilisi tréfa
Show must go on!!!Azért ilyenkor jó lenne feltenni azt a kérdést, kik indítanak ilyen sajtókampányt.
És jó lenne megjegyezni azokat az újságírókat, akik ebben részt vesznek.
1 éve kerültünk fel a Barátságtalan országok listájára és mindezt idén újdonságként találták.
A cél egyértelmű a magyar külpolitika befolyásolása a hazai közvélemény manipulálása segítségével.
![]()
Köszi! Hát én se hiszem, hogy az ukrán frontra vinnék a népeket... egyelőre nem gondolom, hogy aggodalalomra okot adna.Épp e
Épp ezért kérdeztem. Ma reggel innen egy az európai gyógyszerhiány miatt írt kommentet amelyben egy gyógyszeriparban dolgozó szerint hatalmas gyártás zajlik csak a gyógyszereket (valakik szándékosan "eltűntetik") felhalmozzák a nyugati országok...stb ezt beszéltem meg egy totál civil független ismerősömmel, aki ennyit mondott válaszul. A honvédségtől voltak és egy hadnagyi rangú személy kereste fel őket Gödöllő település közelében lévő térségben kistelepülés.
Én úgy gondolom, hogy szerintem biztos csak valami toborzásról lehet szó buszos kitelepülésről a helyi kultúrban. Legalábbis ezt mondtam neki.
És sem ő sem én nem hisztériáztunk.
Te népművészetiagyagedény kattintásvadász

Irtam neked privátban, mert kaptam erről infót! ...úgy tűnik téves volt a feltételezésem semmi buszos vidéki tobrozásról nincs szó.Köszi! Hát én se hiszem, hogy az ukrán frontra vinnék a népeket... egyelőre nem gondolom, hogy aggodalalomra okot adna.
Direkt megnéztem:Aprilisi tréfa
Ez már a vég előjele. Ugyanilyen baromságokkal operál a mélyFOS nyugaton is, hogy miért kell utálni a ruszkikat.Show must go on!!!
Orosz bosszútól tarthatnak a magyar vállalkozók
![]()
Orosz bosszútól tarthatnak a magyar vállalkozók
Az orosz pénzügyminisztérium és az orosz külügyminisztérium kezdeményezte a barátságtalan országokkal kötött, kettÅs adóztatás elkerülésérÅl szóló megállapodások felfüggesztését. A barátságtalan országok listáján Magyarország is szerepel, miután az Európai Unió...www.portfolio.hu
Kapja a közönség a mindennapi propit.
Húsvétra vennék tücsöksonkát; nem tud valaki árakat? (csak kézzel filézett minőségi sonka érdekel, a többi része nem.)Irány az Aldi!!!
lol...a fekete és zöld árnyalataiban fognak tudni gyönyörködni.....reméljük ez csak egy viccNekem ez új.
![]()
A világ leghosszabb bringás alagútja épül meg a Balaton alatt
Kerékpáros alagút épül a Balaton fenekén a Tihanyi-félszigetet érintve. Bringás turizmus, családi program, április elsejeaktivmagyarorszag.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..