Ha már itt Ladázunk bőszen. Akkor csak egy próba. Felmentem a Lada gyári honlapjára. Kiválasztottam egy 5 ajtós Nivát. Rámentem a konfigurálás részre. Eljutottam az 5. lépésig. Ez a színválasztásé.
A következő színekből tudok választani:
МАЛИНОВЫЙ "БАРОККО" (172) - МЕТАЛЛИК (málna színű "Barokko" 172-es színkódú, metálfényezéssel)
СЕРЕБРИСТО-ТЕМНО-СЕРЫЙ "БОРНЕО" (633) - МЕТАЛЛИК (ezüst szürke "borneo",633-as színkódú, metálfényezéssel)
СВЕТЛО-СЕРЕБРИСТЫЙ МЕТАЛЛ "СНЕЖНАЯ КОРОЛЕВА" (690) - МЕТАЛЛИК (világos szürke metál, "Hókirálynő",690-es színkód, metálfény)
ЗОЛОТИСТО-КОРИЧНЕВЫЙ "КОРИАНДР" (790) - МЕТАЛЛИК (arany-gesztenyebarna kevert, "Koriander",790-es színkód, metálfény)
БЕЛЫЙ "БЕЛОЕ ОБЛАКО" (240) (Fehér, "fehér felhő" 240-es színkód)
ТЕМНО-ЗЕЛЕНЫЙ "НЕССИ 2" (316) (Sötétzöld, "Nesszi 2",316-os színkód)
ЧЕРНЫЙ "ПАНТЕРА" (672) (Fekete, "Párduc", 672-es színkód)
Egyetlen különbség annyi, hogy a Fekete, a Sötétzöld és a Fehér színek ingyenesek. Ha valaki más színt választana, akkor azért 6000 rubel (kb 26000ft) felárat kell fizetnie. Megnéztem a Vesta SW-t is. Ott talán kisebb a színválaszték, mert csak 6 színt dobott fel. A fehér kivételével mindegyik feláras. A Grantánál 8 féle színből választhattam, a fekte és a fehér kivételével mindegyik feláras.
5 ajtós Niva színválasztó:
Конфигуратор автомобиля LADA
www.lada.ru