[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Már odafelé is menetrendszerinti járatot írtak neki, Pekingben pedig metróval közlekedett miközben Macront limuzinnal hurcolták.
Tipikus kifelé vetítő liba (glowie), még utazás előtt képes volt lenyilatkozni, hogy egyeztetett a drogossal az átadandó üzenetről.
Köszi. Nem biztos, hogy bizonyos témában és bizonyos helyzetekben szeretik az üzenetközvetítőket. Lásd hatalmi szempontból jelentéktelen személy foglakozott vele. Bár a kínaiaknál sosem lehet tudni ki is az Atyaúristen.

Akkor bizonyos sajtóorgánumoknak lesz témája, hogy Ursula nem kormánygéppel ment, bezzeg az Orbán. Viszont az is igaz, hogy Ursula semelyik országnak nem választott vezetője. Tehát klasszikus értelemben ő nem tényező, lehet modern értelemben sem.

A spanyol is fenség, nem felség.
Kifejezetten su alteza real, nem pedig Su Majestad.
Nem tudom mi, amit idéztél gondolom OM vagy Horthy-s.
Az sem pontos, hogy csak felkent királynak: Károly-t a megboldogult Királynő halálával illeti a cím és megszólítás.
+a trónörökös sem Majesty hanem Royal Highness
Nézd, az egész nem ér ennyit, de ez a megszólítás fasság egy általános, nem országspecifikus dolog. Világosan le van írva, király, királynő. trónörökös. Ezek felségek. A király ház többi tagja pedig fenség.
Neten több helyen találsz rá forrást, nézz utána, ha kételyeid vannak. Engem, amúgy nem érint a dolog.

Nézd, az egész nem ér ennyit, de ez a megszólítás fasság egy általános, nem országspecifikus dolog. Világosan le van írva, király, királynő. trónörökös. Ezek felségek. A király ház többi tagja pedig fenség.
Neten több helyen találsz rá forrást, nézz utána, ha kételyeid vannak. Engem, amúgy nem érint a dolog.
Pontosan tisztában vagyok vele. Épp ezért mondom, hogy nem mindenhol úgy van, ahogy
a tekintetes, nemzetes stb stb cikkben olvastad.

Német belügyminiszter: hiába engednék a sportszervezetek az orosz sportolók versenyeken indulását, a beutazás megtagadható
Forrás: https://kuruc.info/r/49/257536/
Eltiltás járhat érte az adott szövetségnek, ha politikai okokból tagadják meg a belépést. Akkor ez így szerencsére üti egymást, de fognak wókék próbálkozni.

Nem fogok akkor sem felülni a provokációnak
_f67493ea-7ea9-11e7-ba32-a280bea68af6.jpg

euronews.com/2023/04/10/tiltakozik-a-bbc-hogy-kormanyzati-mediumkent-jelolte-meg-a-twitter
"Tiltakozik a BBC, hogy kormányzati médiumként jelölte meg a Twitter ..."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:D
Hát a twitter már eddig is zuhanórepülésben van, mióta az a faszparaszt megvette.
Az a muksó, aki azzal poénkodik, hogy lefesteti a W-t, hogy cickós 'poént' kreáljon.

Hát a twitter már eddig is zuhanórepülésben van, mióta az a faszparaszt megvette.
Az a muksó, aki azzal poénkodik, hogy lefesteti a W-t, hogy cickós 'poént' kreáljon.
Amilyen részrehajló woke mocsok volt mielőtt Musk megvette, onnan semmilyen zuhanás nem lehetséges, max a régi közönségéből elkopik valamennyi. És a BBC is ugyanúgy megy a fősodratúval mint a nyugati média a brit tudósok és miniszterek, az meg az ukrán propi.

Nagyon nem kotorásztam, de arról van valami bővebb infó, hogy Ursula miért és hogy ment Kínába? Odafele Macronnal kormánygéppel?

Mert arról olvastam, hogy a kínai kormány szempontjából csak egy teljesen mellékszereplővel találkozott Kínában, nem is nagyon fogadták és ráadásul tömegközlekedési repülővel jött vissza.

Mielőtt kiment lehetett olvasni, hogy FELSZÓLÍTOTTA Kínát az oroszoktól való távolságtartásra. Érdekes diplomáciai megközelítés, de lassan megszoktuk a fensőbbséges hangot. Amúgy, ha jól emlékszek Ursula elég peches személy, mert valami egyeztetett fogadáson nem jutott neki szék.
Amennyit én tudok a protokollról grammra van kimérve minden mozdulat, minden gesztus úgyhogy az ilyen "véletlenekben" nem nagyon hiszek.
Amúgy meg a kutya nem hívta őt oda, a kínaiak biztos nem. Ehhez képest akkor meg ne csodálkozzon, ha így viselkednek vele, pláne ha még meg is próbálta fenyegetni őket.

Ráadásul a BBC az a brit közszolgálati média (tudtommal) vagyis az ottani M1.
Más kérdés, hogy valójában mit csinál a BBC közszolgáltatás címen.
Szóval a BBC tiltakozása szánalmas és alaptalan, amennyiben állami pénzen működő médiumról beszélünk.

Ráadásul a BBC az a brit közszolgálati média (tudtommal) vagyis az ottani M1.
Más kérdés, hogy valójában mit csinál a BBC közszolgáltatás címen.
Szóval a BBC tiltakozása szánalmas és alaptalan, amennyiben állami pénzen működő médiumról beszélünk.
Független médiumról beszélünk.
Amit ráadásul 1922-ben alapítottak és a legtiszteletreméltóbb hasonló szervezet.