A láncot ez nem érinti, nézd meg, hogy hogyan illeszkedik a gumibetét a lánctalpba.Dehogy az acél ilyen hülyeséget...! A gumi betétek a vìz hatására kitágulnak és emiatt az acélt is szétfeszìti ezért laza...
A láncot ez nem érinti, nézd meg, hogy hogyan illeszkedik a gumibetét a lánctalpba.Dehogy az acél ilyen hülyeséget...! A gumi betétek a vìz hatására kitágulnak és emiatt az acélt is szétfeszìti ezért laza...
Vedd már észre, hogy egy troll!A láncot ez nem érinti, nézd meg, hogy hogyan illeszkedik a gumibetét a lánctalpba.
hirtelen azt hittem már elgurul saját lábon városligetig

Ennyire csörög?
az egyik oldali lánc. Amikor egy helyben fordul akkor meg ráadásul az egyik lánckerék nem is feszíti, hanem lazítja a forgásirány szerint utána lévő láncszakaszt.Sok Broncon meg narancson kell vele átmenni és akkor nem csörög....Laikusként van egy olyan elméletem, hogy amikor fordul a jármű (ugye a két oldali lánckerék sebességkülönbségéből fakadóan) az egyik (meghajtó) lánckerék jobban feszíti a láncot, mint a másik oldali. Ezért látszik "buggyosabbnak"az egyik oldali lánc. Amikor egy helyben fordul akkor meg ráadásul az egyik lánckerék nem is feszíti, hanem lazítja a forgásirány szerint utána lévő láncszakaszt.
Kire gondoltál a megjegyzésed kapcsán?Vedd már észre, hogy egy troll!
Erről szól a HTKA pályafutása.
magàraKire gondoltál a megjegyzésed kapcsán?
Nade a többi (Leo, PZH, T72) is ugyanott, ugyanúgy megy, és azok nem csörögnek (annyira).Egy gyalogos után megy! Egy szgk is kínlódik, akkor képzeld el ezt a motort….
Ez egy brutál gép. Ebben a fokozatban mondjuk egy 45% os lejtőn megy alapesetben, vagy vmi hasonló terepviszonyban….
Ez ilyenkor ilyen….
Kire gondoltál a megjegyzésed kapcsán?
Tudom, hogy neked mindent szigorúan egyértelműen kell leírni (nem bántás, de neked alulfejlett az iróniára, absztrakcióra való hajlamod), mert félreérted, de most azért nem kellett olyan nagyon megeröltetned magad.Sok Broncon meg narancson kell vele átmenni és akkor nem csörög....

ebbe most beleborzongtam...A motorra gondoltam…. Utána jöttem rá, hogy a láncra gondoltak….Nade a többi (Leo, PZH, T72) is ugyanott, ugyanúgy megy, és azok nem csörögnek (annyira).

Hiszi a piszi...Be lehet ülni a hiúzba.
Városligetben. Nyitva a pzh küzdőtere, be lehet ülni a hiúz desszantterébe és a leopardba is.Miii???
Erről fényképes bizonyítékot akarunk!Városligetben. Nyitva a pzh küzdőtere, be lehet ülni a hiúz desszantterébe és a leopardba is.

Nagyon csücskös lesz 6-ig odaérni....Városligetben. Nyitva a pzh küzdőtere, be lehet ülni a hiúz desszantterébe és a leopardba is.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..