[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Laikusként van egy olyan elméletem, hogy amikor fordul a jármű (ugye a két oldali lánckerék sebességkülönbségéből fakadóan) az egyik (meghajtó) lánckerék jobban feszíti a láncot, mint a másik oldali. Ezért látszik "buggyosabbnak":) az egyik oldali lánc. Amikor egy helyben fordul akkor meg ráadásul az egyik lánckerék nem is feszíti, hanem lazítja a forgásirány szerint utána lévő láncszakaszt.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Laikusként van egy olyan elméletem, hogy amikor fordul a jármű (ugye a két oldali lánckerék sebességkülönbségéből fakadóan) az egyik (meghajtó) lánckerék jobban feszíti a láncot, mint a másik oldali. Ezért látszik "buggyosabbnak":) az egyik oldali lánc. Amikor egy helyben fordul akkor meg ráadásul az egyik lánckerék nem is feszíti, hanem lazítja a forgásirány szerint utána lévő láncszakaszt.
Sok Broncon meg narancson kell vele átmenni és akkor nem csörög....

Egy gyalogos után megy! Egy szgk is kínlódik, akkor képzeld el ezt a motort….

Ez egy brutál gép. Ebben a fokozatban mondjuk egy 45% os lejtőn megy alapesetben, vagy vmi hasonló terepviszonyban….

Ez ilyenkor ilyen….
Nade a többi (Leo, PZH, T72) is ugyanott, ugyanúgy megy, és azok nem csörögnek (annyira).

Kire gondoltál a megjegyzésed kapcsán?

Sok Broncon meg narancson kell vele átmenni és akkor nem csörög....
Tudom, hogy neked mindent szigorúan egyértelműen kell leírni (nem bántás, de neked alulfejlett az iróniára, absztrakcióra való hajlamod), mert félreérted, de most azért nem kellett olyan nagyon megeröltetned magad. :)
Ha így sem érted meg, akkor keress rá a kommentjeire, és remélem össze fog állni a kép. Peace.

Szerk.: Hja most esett le, hogy magadra vetted. Nem. Természetesen nem rád gondoltam.

• Tetszik
Reactions: megazez
Városligetben. Nyitva a pzh küzdőtere, be lehet ülni a hiúz desszantterébe és a leopardba is.
Nagyon csücskös lesz 6-ig odaérni.... o_O
Kettőre vendégek jönnek - grillezni. Soha ilyen gyorsan még nem sütöttem kolbászt, mint most fogok! :oops:

Szerk.: Szerintem olvassák a fórumot. Meg ugye a reklamáló avatarom is sokat segített... :cool: