Dehogy van pénz a németeknél…Elhatározás és pénz kérdése. Az oroszoknál elhatározás a Németeknél meg pénz van.
Dehogy van pénz a németeknél…Elhatározás és pénz kérdése. Az oroszoknál elhatározás a Németeknél meg pénz van.
Nálunk nincs pénz. Csak elhitették velünk hogy ez a 30 cm.Dehogy van pénz a németeknél…
Nincs itt senki a medve seggében, te bunkó.Szalj mar ki a medve seggebol.
hahaSenki nem akar atomháború
Jó nyilván több pénzük van mint mondjuk nekünk , bár ez mondjuk nem meglepi , de ebbe ne is menjünk bele.Nálunk nincs pénz. Csak elhitették velünk hogy ez a 30 cm.
)A francokat nincs.Amit a itthon a propi osszehord,az tomeny hazugsag.Nemetek gazdasagi nehezsegei nekunk az elerhetetlen vagyalom szintű gazdasagi pezsges szintjet jelenti....Dehogy van pénz a németeknél…
Mert elhatározás nincs.Jó nyilván több pénzük van mint mondjuk nekünk , bár ez mondjuk nem meglepi , de ebbe ne is menjünk bele.
A németeknél , ahhoz képest mennyi technikát (akarnak) tartani , nem sok pénzt kap a BW… ez a mostani 100 milliárd is csak színház (idehaza persze elfogadnám)
Én ilyen gazdasági dolgokba nem szeretnék belemenni mert nagyon más helyzet , mi szarban vagyunk , rendben , egyetértünk , de nehogy azt hidd hogy a BW aztán nagyon el van eresztve pénzzel meg emberrel…A francokat nincs.Amit a itthon a propi osszehord,az tomeny hazugsag.Nemetek gazdasagi nehezsegei nekunk az elerhetetlen vagyalom szintű gazdasagi pezsges szintjet jelenti....
Mi vagyunk szarban,de nagyon
csak cirkusz a népnek…Mert elhatározás nincs.
Mert igazabol nincs is szukseguk arra az elhatarozasra.Oo nem jelent rajuk realis veszelyt,amig a NATO letezik.Mert elhatározás nincs.
Németek sincsenek. A lakosságot lecserélték, a kormányuk amerikai ügynökök gyülekezete.Mert elhatározás nincs.
Ilyen erővel a mi lakosságunk ukránra (visszatértek) meg szlovákra cserélődött és kormányunk meg orosz és kínai ügynökök gyülekezete.Németek sincsenek. A lakosságot lecserélték, a kormányuk amerikai ügynökök gyülekezete.
A NATO mint egység csak olyan erős , mint benne a tagjai… nem véletlen baszta ki Trump anno emiatt a balhét…Mert igazabol nincs is szukseguk arra az elhatarozasra.Oo nem jelent rajuk realis veszelyt,amig a NATO letezik.
By the way -- Oroszország sose támadta meg Németországot. Mi több, Európát sem.Mert igazabol nincs is szukseguk arra az elhatarozasra.Oo nem jelent rajuk realis veszelyt,amig a NATO letezik.
Mi?Ilyen erővel a mi lakosságunk ukránra (visszatértek) meg szlovákra cserélődött és kormányunk meg orosz és kínai ügynökök gyülekezete.

Lengyelország nem europa része?By the way -- Oroszország sose támadta meg Németországot. Mi több, Európát sem.
A németek nélkül nem tette volna. Mondhatni "Európa" hibájából lépéskényszerbe volt. Egy tök világos és egyszerű céljuk van. Az "európai" hadsereg minél messzebb legyen Moszkvától.Lengyelország nem europa része?
Én adatokkal is alá tudom támasztani az állításomat. De nem teszem, mert azokat az adatokat te is ismered.Propaganda. Mindkettő.
Én csak erősen bizalmatlan vagyok azzal, akit kormányunk propagandaként tol. Mert vannak benne akkora pofátlan hazugságok, amik nyilvánvalóan hazugságok.Én adatokkal is alá tudom támasztani az állításomat. De nem teszem, mert azokat az adatokat te is ismered.
A céljuk oké, nekem ezzel a “europát sosem támadta meg Oo” mondattal van bajom ,A németek nélkül nem tette volna. Mondhatni "Európa" hibájából lépéskényszerbe volt. Egy tök világos és egyszerű céljuk van. Az "európai" hadsereg minél messzebb legyen Moszkvától.
Legalább ennyit kinéztem belőled. A HTKA 3/4ét rég ignoráltam. A maradéknak is csak a harmadával beszélgetek.Én csak erősen bizalmatlan vagyok azzal, akit kormányunk propagandaként tol. Mert vannak benne akkora pofátlan hazugságok, amik nyilvánvalóan hazugságok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..