[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Szalj mar ki a medve seggebol.
Nincs itt senki a medve seggében, te bunkó.
Senki nem akar atomháború
haha

Nálunk nincs pénz. Csak elhitették velünk hogy ez a 30 cm.
Jó nyilván több pénzük van mint mondjuk nekünk , bár ez mondjuk nem meglepi , de ebbe ne is menjünk bele.
A németeknél , ahhoz képest mennyi technikát (akarnak) tartani , nem sok pénzt kap a BW… ez a mostani 100 milliárd is csak színház (idehaza persze elfogadnám :D )

• Tetszik
Reactions: Wilson and cirqle
Jó nyilván több pénzük van mint mondjuk nekünk , bár ez mondjuk nem meglepi , de ebbe ne is menjünk bele.
A németeknél , ahhoz képest mennyi technikát (akarnak) tartani , nem sok pénzt kap a BW… ez a mostani 100 milliárd is csak színház (idehaza persze elfogadnám :D )
Mert elhatározás nincs.

A francokat nincs.Amit a itthon a propi osszehord,az tomeny hazugsag.Nemetek gazdasagi nehezsegei nekunk az elerhetetlen vagyalom szintű gazdasagi pezsges szintjet jelenti....
Mi vagyunk szarban,de nagyon
Én ilyen gazdasági dolgokba nem szeretnék belemenni mert nagyon más helyzet , mi szarban vagyunk , rendben , egyetértünk , de nehogy azt hidd hogy a BW aztán nagyon el van eresztve pénzzel meg emberrel…
Mert elhatározás nincs.
csak cirkusz a népnek…

• Tetszik
Reactions: Pogány
A németek nélkül nem tette volna. Mondhatni "Európa" hibájából lépéskényszerbe volt. Egy tök világos és egyszerű céljuk van. Az "európai" hadsereg minél messzebb legyen Moszkvától.
A céljuk oké, nekem ezzel a “europát sosem támadta meg Oo” mondattal van bajom ,
Finnország? Szerintem Európa része
39-ben Lengyelország , oké , lépéskényszerbe volt a németek miatt , attól még támadtak september 17.-én
1772-ben első Lengyelország , ott nem voltak lépéskényszerben annyira mint 39-ben.