P
Pogány
Guest
Éés tulajdonképpen igen.Sőt a felpáncélozott currus buszok még 4-et is![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Éés tulajdonképpen igen.Sőt a felpáncélozott currus buszok még 4-et is![]()
Màrmint gondolom akkor hirtelen a levegô csupa veszedelem felülrôl is, de nyuszibusznak mekkora felsô védelme van?Éés tulajdonképpen igen.
Értem szóval a kategória semmit nem ér de "jobb mint gyalog" ... Az ember az érték a gépben abból van igazán kevés... Vegyünk IFV-t és kész.Játmű kell, de annyi IFV-re nincs pénz amennyi kéne.
Csúnyát mondok, de dudit nem igazán érdemes figyelembe venned ebben a kérdésben mert kizárólag a végletekben tud gondolkodni technikai vonalon.Értem szóval a kategória semmit nem ér de "jobb mint gyalog" ... Az ember az érték a gépben abból van igazán kevés... Vegyünk IFV-t és kész.Persze az én véleményem nem mérvadó még csak honvédelmi miniszter sem vagyok ( itt jegyezném meg ,hogy igény lenne rá)
![]()
Ó azt a 100-150 extra Lynxet nem most kell berendelni. A mostani csomagot is csak 2029-ig kell befejezniük. Addig elmókolgatnak ezekkel.Egy dolgot ne felejts el: ha valaki most azt mondja, hogy veszünk még 100-150 Lynx-et akkor APC-t nemhogy 6x6-osat, de semmilyet nem veszünk mert nem marad egy fillérünk sem rá.
Meggyőzhető vagyokCsúnyát mondok, de dudit nem igazán érdemes figyelembe venned ebben a kérdésben mert kizárólag a végletekben tud gondolkodni technikai vonalon.
Jó az Ural plató, legalabb kirepulsz, nem maradsz benn.Màrmint gondolom akkor hirtelen a levegô csupa veszedelem felülrôl is, de nyuszibusznak mekkora felsô védelme van?
Szóval amúgy ha csak taxi kell, akkor bezony belemezelt ural lenne a gazdasàgosan elveszthetô terepjàró két rajt elszàllítva, kirakva..., mert ugyanolyan védtelen jószerével.
Vagy szétpàncélozott, felfegyverzett, aps-sel védett gép kell, de az meg nem taxi. Mégha apc és ifv közti àllapot is.
A búrokra mindig számithatszMàrmint gondolom akkor hirtelen a levegô csupa veszedelem felülrôl is, de nyuszibusznak mekkora felsô védelme van?
Szóval amúgy ha csak taxi kell, akkor bezony belemezelt ural lenne a gazdasàgosan elveszthetô terepjàró két rajt elszàllítva, kirakva..., mert ugyanolyan védtelen jószerével.
Vagy szétpàncélozott, felfegyverzett, aps-sel védett gép kell, de az meg nem taxi. Mégha apc és ifv közti àllapot is.
Ezen nincs mit tagadni. Egyébként ez azért van, mert véleményem szerint túl nagy kompromisszumokat kell kötnünk.Csúnyát mondok, de dudit nem igazán érdemes figyelembe venned ebben a kérdésben mert kizárólag a végletekben tud gondolkodni technikai vonalon.
Egy dolgot ne felejts el: ha valaki most azt mondja, hogy veszünk még 100-150 Lynx-et akkor APC-t nemhogy 6x6-osat, de semmilyet nem veszünk mert nem marad egy fillérünk sem rá.
Ó azt a 100-150 extra Lynxet nem most kell berendelni. A mostani csomagot is csak 2029-ig kell befejezniük. Addig elmókolgatnak ezekkel.
Az APC program ennél sokkal sürgősebb lenne....meg a kerekes tábori és rakéta tüzérség. Meg végre a török 4x4-es program beröffentése.
Én azt gondolom/remélem, hogy idén talán ebből az utóbbiak végre elindulnak. Az APC meg legkésőbb jövőre.
Tehát van rá pénz.10 millió $-os darabárral számolva 150 további KF-41 510 mrd forint lenne. Az már tényleg pénz, bakker.
Kb. a teljes stadion-dili.
Akkor volt, ma meg a Honvéd üdülőt eladják olyan csóró az állam.Tehát van rá pénz.![]()
Az több lenne, mint az egy évi teljes NATO ajánlás a 2%-os GDP elvárásból a beszerzésre fordítandó rész. És itt egyetlen fegyverrendszer utánrendeléséről beszélünk.10 millió $-os darabárral számolva 150 további KF-41 510 mrd forint lenne. Az már tényleg pénz, bakker.
Nem egyben kell kifizetniAkkor volt, ma meg a Honvéd üdülőt eladják olyan csóró az állam.
10 millió $-os darabárral számolva 150 további KF-41 510 mrd forint lenne. Az már tényleg pénz, bakker.
Olvasom itt a sok hozzászólást s hogyan vitatkoztok. Én nem szeretnék vitatkozni senkivel mivel nem látom értelmét! DE Miért nem tudjuk megvenni olcsó pénzért a Bombe 6x6-t.
![]()
- APC-nek tökéletes! 3+8 legénységet tud szállítani! Egy raj kényelmesen el fér benne. Oldalt ott a nagy tároló rekeszek. Akna védelme a legjobb, 30mm-s gépágyú van rajta, RPG ellen véd. S végűl nem drága. Megtudnánk venni!! Ahogy olvastam, ugyan úgy hoznák az üzemet! Kulturált gép.
Az hogy nem német, hanem búr, a rossebet nem érdekli, nem puszílkózni akarunk velük. Nekünk a járgány a mérvadó! Mivel kell!!
- Mire tudjuk használni? Tessék megnézni:
![]()
- Ott az aknavetős, légvédelmi, lehet ambulanciás beteghordó világos környezetben, nem egy zárt sötét dobozba hurcolászod a betegeket, sérűlteket. Több mindenre fel lehetne használni ezt a gépet. A hátsó deszantajtót már mutattam a topikjában hogy a legjobb. Szóval abszolút nem értem meg hogy miért nem vesszük meg. APC-nek tökéletes.
Értem én hogy nem német cég, s nem lehet jó 3x-os áru üzletet kötni esetleg! Na de a katonáinknak meg kellene ám VAZE!! Mivel nincs nekik mivel közlekedni ám. Ott szorongnak a BTR-ben!!
- Németekre nem számíthatunk, nyakig vannak munkával! Ennek az árát nem tudom. Ám biztos hogy a török árak alatt van. Harcban is ki lett próbálva, valósak az állítások, amit írnak róla.
- Tessék elolvasni! :
![]()
![]()
- Minden sarkon ilyen érzékelők!
Motor elől, ami elősegíti hogy hátul bőven legyen hely! A GKPK is elől a sofőr mellet kapott helyet így a rádió s navigálás az ő reszortja s a közvetlen irányítás.
- S mint ahogyan - (Negan) - is mondta lehet esetleg kérni 8x8-ban is.
Ha nem tudod mire alapozod a kijelentést?Ennek az árát nem tudom. Ám biztos hogy a török árak alatt van
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..