Olvasom itt a sok hozzászólást s hogyan vitatkoztok. Én nem szeretnék vitatkozni senkivel mivel nem látom értelmét! DE Miért nem tudjuk megvenni olcsó pénzért a Bombe 6x6-t.
- APC-nek tökéletes! 3+8 legénységet tud szállítani! Egy raj kényelmesen el fér benne. Oldalt ott a nagy tároló rekeszek. Akna védelme a legjobb, 30mm-s gépágyú van rajta, RPG ellen véd. S végűl nem drága. Megtudnánk venni!! Ahogy olvastam, ugyan úgy hoznák az üzemet! Kulturált gép.
Az hogy nem német, hanem búr, a rossebet nem érdekli, nem puszílkózni akarunk velük. Nekünk a járgány a mérvadó! Mivel kell!!
- Mire tudjuk használni? Tessék megnézni:
- Ott az aknavetős, légvédelmi, lehet ambulanciás beteghordó világos környezetben, nem egy zárt sötét dobozba hurcolászod a betegeket, sérűlteket. Több mindenre fel lehetne használni ezt a gépet. A hátsó deszantajtót már mutattam a topikjában hogy a legjobb. Szóval abszolút nem értem meg hogy miért nem vesszük meg.
APC-nek tökéletes.
Értem én hogy nem német cég, s nem lehet jó 3x-os áru üzletet kötni esetleg! Na de a katonáinknak meg kellene ám VAZE!! Mivel nincs nekik mivel közlekedni ám. Ott szorongnak a BTR-ben!!
- Németekre nem számíthatunk, nyakig vannak munkával! Ennek az árát nem tudom. Ám biztos hogy a török árak alatt van. Harcban is ki lett próbálva, valósak az állítások, amit írnak róla.
- Tessék elolvasni! :
- Minden sarkon ilyen érzékelők!
Motor elől, ami elősegíti hogy hátul bőven legyen hely! A GKPK is elől a sofőr mellet kapott helyet így a rádió s navigálás az ő reszortja s a közvetlen irányítás.
- S mint ahogyan - (Negan) - is mondta lehet esetleg kérni 8x8-ban is.