"Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter szerint korszakváltás történik a magyar haderőben és beszámolt az újabb fegyverbeszerzésekről, amihez 2031-ig készültek el a tervek. Július 24-e mérföldkőnek számít a beszerzésekben, mert megérkeztek a honvédség új hadihelikopterei."Én még a választás előtti Maróth nyilatkozatra reflektáltam, amire korábban hivatkoztál, hogy Zrínyi 2031.
Ez meg egy Bob nyilatkozat.
A lényeg nincs Zrínyi 2031. Vannak kb. 10 éves tervek, amik változnak, de például az ilyen szervezeti átalakításokat természetesen évről évre nem rángatják, mert az is több év mire kifut. Ahogy a stratégiai terveket sem.
25- ben pl. már nem 2031-ig szól majd a Zrínyi. Ahogy az sem véletlen, hogy valószínűleg a háború tanulságaként, a sok potenciális szerződésből idén az öngyilkos drón projekt került előtérbe.

Háborús nagybevásárlásra készül a magyar haderő: mutatjuk a terveket 2031-ig
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter szerint korszakváltás történik a magyar haderőben és beszámolt az újabb fegyverbeszerzésekről, amihez 2031-ig készültek el a tervek. Július 24-e mérföldkőnek számít a beszerzésekben, mert megérkeztek a honvédség új hadihelikopterei.

Nyilván nem zárják be Honvédség 2031 után sem, de mostani tervek addig szólnak.
Lehez hogy most már nem is Zrínyinek hívják a tervet, de ez mindegy is.
Lényeg hogy nem hülyeség amit írtam! 2031 fontos céldátum.