Jaj, természetesen előre tudtam, hogy én vagyok a hülye…

Nem baj, egyszer Te is megütöd a bokád.
Én nem ütöm meg a bokámat! Ha megfognak, mert épp ott lesz egy rendőr, akkor befizetem amit kiszabnak és pont... (kB 250 ezer. Nekem nincs más hobbim,nem iszok, nem dohányzók, ha kell elfogadom és kifizetem) Nagyon sokat fizettem már az államnak, amit morálisan nem tartok jogosnak, de elfogadom, hogy ez a törvény. ( Amúgy én személy szerint örülök a tiltásnak,mert sajnos tényleg sok a hülye, de egyáltalán nem annyi meg olyan formán ahogy beállítják!) Nem fogok menekülni sem. Sok okból nem! Most is mi mentünk oda a katonákhoz reggel, hogy ha zavarunk valami rendezvényt, akkor megfordulunk. Nekem teljesen más a tapasztalatom tízen év távlatából mint amit sokan valoságként próbálnak beállítani! Ha valaki tényleg sokat jár ki, és nem csak a túraösvényeket követi, az nagyon gyorsan rájön, hogy kik a természet szégyeniei, (vadászok). Kik akik a legtöbb mocskot kihordják, (cigányok). Kik akik simán az út mellé szemetelnek, ( átlagos nagyvárosi tábortüzesek, akik 5 évente egyszer kimennek túlélősdit játszani a családdal). És azt is megérti, hogy mekkora és mennyire durva a politika befolyása kint az erdőn. ( milliárdos támogatói táblák ültetvények, a háttérben meg a semmi).! A szemetelés is érdekes kérdés annak kapcsán , ahogy itt felmerült a hozzáállásom. Akikkel én járom az erdőket, ők olyan emberek, akikre bármikor rábíznám az országot! Persze kis túlzás ez, de rend és tisztaság lenne! De sajnos , VOLT olyan öltönyös barátom, akiről most nemrég a parlamentben is szó eset hulladékos témában. Sajnos az igazi szemetelők, szemétládák nyakkendőben dolgoznak, és megbecsült tagjai a társadalmunknak. És igen, te, és a hozzád hasonlók gondolkodása miatt élünk ilyen helyen. Nem látjátok a fától az erdőt!!! És extrém morbid az egész dologban, hogy ezt egy olyan fórumon hozod fel, ahol minden de minden amiről szó van a természetet károsítja azzal, hogy alapvetően felesleges lenne ha a földet normális emberek laknák! Javaslok egy sétát csak várpalota környékén! Gyakorlatilag nincs talpalatnyi terület ahol nem találsz eldobált katonai konzervdobozokat, vagy egyéb vas, gumi szemetet! Szerintem ezer tonnában mérhető csak az ami hulladékként azon a környéken van. Arról még ugye ne is beszéljünk, hogy mekkora területet építenek be csak az új fegyverkezési pánik miatt. Az a sok kisegér aki ott lakott most hová megy???? Még egyszer kihangsúlyozom! Én örülök a tiltásnak, mert sok a barom! És egyre több az újgazdag quados, motoros, akik nem valók gyakorlatilag sehová ami nincs szigorúan felügyelet alatt, mert nem tudnak viselkedni! De a normálisak nevében, ki kérem magamnak ezt ha hozzáállás! Akkor is ha jogilag feljogosítva érzed magad erre!