BTR-60, -70, -80, -90, -94

egy kis egzotikum
1691680107090-png.443779
1691680119085-png.443780
1691680130035-png.443781
1691680143573-png.443782

Hát ez tényleg ritka madár. Nem értem, hogy az oroszok, miért nem ezt gyártják a 80-asok helyett?

Mert az elődtípus minden hibàs dizájndöntését megtartja cserébe nem ad annyival többet de jóval drágább
Nem tudom, hogy mennyi az az "annyi" és mennyi is a "jóval drágább". De igen, ugyanannak az evolúciós útnak egy következő állomása. Viszont Bumeráng kétlem, hogy egyhamar a lesz, a 80-asnál, meg mégiscsak több.

• Tetszik
Reactions: Busho3301
Nem tudom, hogy mennyi az az "annyi" és mennyi is a "jóval drágább". De igen, ugyanannak az evolúciós útnak egy következő állomása. Viszont Bumeráng kétlem, hogy egyhamar a lesz, a 80-asnál, meg mégiscsak több.
Ugyanúgy leállt a Bumerang mint a Kurganyec-25. Majd pár év múlva (ha jól emlékszem 3-at mondtak az oroszok) lesz helyette az a két kohószökevény amit bemutattak.

Nah..!
Csak nem adják fel!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre and Ocses
Közben azon agyalok, hogy mi is történhetett? Hogy miért?
Van egy olyan érzésem, hogy az oroszok már nem tudnak BMP-2-eseket gyártani. Felszámolhatták a kapacitást, mivel megjelent a BMP-3 változat és feleslegessé vált a 2 gyártásának a képessége. Teljesen logikus lépés, ha így van.
Csakhogy BMP-3-ból nem tudnak annyit gyártani, mint amennyi kéne. A BTR-80 egyszemélyes tornya meg khm.. lehet, hogy nem rossz, de ami jó az nem úgy néz ki.
A BTR-90 felélesztése meg lehet be tudja tölteni azt az űrt, amit a BMP-2 hiánya képez.

• Tetszik
Reactions: Pogány and endre
Közben azon agyalok, hogy mi is történhetett? Hogy miért?
Van egy olyan érzésem, hogy az oroszok már nem tudnak BMP-2-eseket gyártani. Felszámolhatták a kapacitást, mivel megjelent a BMP-3 változat és feleslegessé vált a 2 gyártásának a képessége. Teljesen logikus lépés, ha így van.
Csakhogy BMP-3-ból nem tudnak annyit gyártani, mint amennyi kéne. A BTR-80 egyszemélyes tornya meg khm.. lehet, hogy nem rossz, de ami jó az nem úgy néz ki.
A BTR-90 felélesztése meg lehet be tudja tölteni azt az űrt, amit a BMP-2 hiánya képez.
De ott a btr 87 akkor. Honnan jött egyáltalán hogy a 90-est újra gyártani akarjàk?

De ott a btr 87 akkor. Honnan jött egyáltalán hogy a 90-est újra gyártani akarjàk?
Megjelent most ez a kép, ezzel az új 90-essel. Ez nem egy régi példány. Azok kicst másképp néztek ki.
Minek? A front csak úgy nyeli a hadianyagot. Minek egy ilyesmivel pöcsölni?
És mégis.
???
Hol van a btr 87? Olyan tornyokkal láttam, ami soha semmi máson nem volt. A 90-es ki volt próbálva a BMP-2 tornyával. Azt meg lehet, hogy tudják gyártani, mivel az kell a BMD-3 nak. De egyáltalán, meddig jutottak a 87-essel? Csapatokhoz legalább eljutott próbákra?
Kevesebb rizikót látok a 90-ben és gyorsabban beindíthatják a gyártását.

Megjelent most ez a kép, ezzel az új 90-essel. Ez nem egy régi példány. Azok kicst másképp néztek ki.
Minek? A front csak úgy nyeli a hadianyagot. Minek egy ilyesmivel pöcsölni?
És mégis.
???
Hol van a btr 87? Olyan tornyokkal láttam, ami soha semmi máson nem volt. A 90-es ki volt próbálva a BMP-2 tornyával. Azt meg lehet, hogy tudják gyártani, mivel az kell a BMD-3 nak. De egyáltalán, meddig jutottak a 87-essel? Csapatokhoz legalább eljutott próbákra?
Kevesebb rizikót látok a 90-ben és gyorsabban beindíthatják a gyártását.
Btr 87-re applikálni a BMP-2 tornyot és elfelejteni az oldalajtót örökre.