Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a válasz a pénz. Mindenre kellene költeni de mindenre nem juthatHát ez tényleg ritka madár. Nem értem, hogy az oroszok, miért nem ezt gyártják a 80-asok helyett?
Mert az elődtípus minden hibàs dizájndöntését megtartja cserébe nem ad annyival többet de jóval drágábbHát ez tényleg ritka madár. Nem értem, hogy az oroszok, miért nem ezt gyártják a 80-asok helyett?
Nem tudom, hogy mennyi az az "annyi" és mennyi is a "jóval drágább". De igen, ugyanannak az evolúciós útnak egy következő állomása. Viszont Bumeráng kétlem, hogy egyhamar a lesz, a 80-asnál, meg mégiscsak több.Mert az elődtípus minden hibàs dizájndöntését megtartja cserébe nem ad annyival többet de jóval drágább
Hát ezért csinàlták a btr-82A/E vagy mifaszt.Nem tudom, hogy mennyi az az "annyi" és mennyi is a "jóval drágább". De igen, ugyanannak az evolúciós útnak egy következő állomása. Viszont Bumeráng kétlem, hogy egyhamar a lesz, a 80-asnál, meg mégiscsak több.
Ugyanúgy leállt a Bumerang mint a Kurganyec-25. Majd pár év múlva (ha jól emlékszem 3-at mondtak az oroszok) lesz helyette az a két kohószökevény amit bemutattak.Nem tudom, hogy mennyi az az "annyi" és mennyi is a "jóval drágább". De igen, ugyanannak az evolúciós útnak egy következő állomása. Viszont Bumeráng kétlem, hogy egyhamar a lesz, a 80-asnál, meg mégiscsak több.
Mert az oroszok már kifogytak mindenből.Miért is kellett őket előkaparni?
De ott a btr 87 akkor. Honnan jött egyáltalán hogy a 90-est újra gyártani akarjàk?Közben azon agyalok, hogy mi is történhetett? Hogy miért?
Van egy olyan érzésem, hogy az oroszok már nem tudnak BMP-2-eseket gyártani. Felszámolhatták a kapacitást, mivel megjelent a BMP-3 változat és feleslegessé vált a 2 gyártásának a képessége. Teljesen logikus lépés, ha így van.
Csakhogy BMP-3-ból nem tudnak annyit gyártani, mint amennyi kéne. A BTR-80 egyszemélyes tornya meg khm.. lehet, hogy nem rossz, de ami jó az nem úgy néz ki.
A BTR-90 felélesztése meg lehet be tudja tölteni azt az űrt, amit a BMP-2 hiánya képez.
Megjelent most ez a kép, ezzel az új 90-essel. Ez nem egy régi példány. Azok kicst másképp néztek ki.De ott a btr 87 akkor. Honnan jött egyáltalán hogy a 90-est újra gyártani akarjàk?
Btr 87-re applikálni a BMP-2 tornyot és elfelejteni az oldalajtót örökre.Megjelent most ez a kép, ezzel az új 90-essel. Ez nem egy régi példány. Azok kicst másképp néztek ki.
Minek? A front csak úgy nyeli a hadianyagot. Minek egy ilyesmivel pöcsölni?
És mégis.
???
Hol van a btr 87? Olyan tornyokkal láttam, ami soha semmi máson nem volt. A 90-es ki volt próbálva a BMP-2 tornyával. Azt meg lehet, hogy tudják gyártani, mivel az kell a BMD-3 nak. De egyáltalán, meddig jutottak a 87-essel? Csapatokhoz legalább eljutott próbákra?
Kevesebb rizikót látok a 90-ben és gyorsabban beindíthatják a gyártását.
Az oldalajtó örök és elpusztíthatatlan!Btr 87-re applikálni a BMP-2 tornyot és elfelejteni az oldalajtót örökre.