Közben kifutottam a szerkesztésből, de arcas fenti hozzászólásából most látom, hogy a ZWCU a 73-as lesz.
Akkor csak a CM a kérdés, 74 vajon?
72, arról is rakott be arcas posztot
Közben kifutottam a szerkesztésből, de arcas fenti hozzászólásából most látom, hogy a ZWCU a 73-as lesz.
Akkor csak a CM a kérdés, 74 vajon?
72, arról is rakott be arcas posztot
Az érkezésről nem lőttek képet? Ezek a felfegyverezhető gépek lesznek?
elvben igen. Kérdés hogy mennyi fegyver-készlet lesz vásárolva.Bármelyik felfegyverezhető, nem?
Nem. Csak 6.Bármelyik felfegyverezhető, nem?
Igazából 225-ösön csak nekünk van HForce rendszer. Ha lesz új harci heli, akkor lehet racionális kompromisszum.Ó, ez így f@szság lett![]()
Azért ez most meglepő, főleg, hogy a kicsiknél, mind kapott.Igazából 225-ösön csak nekünk van HForce rendszer. Ha lesz új harci heli, akkor lehet racionális kompromisszum.
Azért ez most meglepő, főleg, hogy a kicsiknél, mind kapott.
2030 előtt nem nagyon lesz itt harciheli...
Mit tud többet a HForce, mint az eddigi fegyverrendszerek? Eddig is létezett fegyveres H225
Aeronagazin nov.
![]()
![]()
Ó, ez így f@szság lett![]()
Igazából 225-ösön csak nekünk van HForce rendszer. Ha lesz új harci heli, akkor lehet racionális kompromisszum.
Jo sansszal lesz utodja a Hindeknek, azaz azokon lesz minden amugy is, ezeket meg nem szanjak front kozelebe.Én legalább a gépek felébe rakattam volna, ha nem mindbe.
Igazából a légiutántöltés lehetőségének elengedése is váratlanul ért. Pedig lesznek tankereink, ez így egy hatalmas ziccer, kihagyva.
Ezeket nem front közelébe, hanem mögé szánják, hogy kirakják "kommandósokat". Ezért vannak tele mindenféle önvédelmi rendszerrel illetve radarjának köszönhetően vakon elrepül a föld felett néhány méterre egy megadott koordinátára.Jo sansszal lesz utodja a Hindeknek, azaz azokon lesz minden amugy is, ezeket meg nem szanjak front kozelebe.
Az a masik hat SOF gep - en a maradek tizrol beszeltem.Ezeket nem front közelébe, hanem mögé szánják, hogy kirakják "kommandósokat". Ezért vannak tele mindenféle önvédelmi rendszerrel illetve radarjának köszönhetően vakon elrepül a föld felett néhány méterre egy megadott koordinátára.
Az egyiken van FLIR torony, de mindkettőről hiányoznak a rakétaindítást jelző szenzorok. Remélem előbb-utóbb beépítik őket.
"Egészen pontosan mi a H225M-ek rendeltetése, feladatköre, és milyen képességekkel bír a típus?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..