Közben kifutottam a szerkesztésből, de arcas fenti hozzászólásából most látom, hogy a ZWCU a 73-as lesz.
Akkor csak a CM a kérdés, 74 vajon?
72, arról is rakott be arcas posztot
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben kifutottam a szerkesztésből, de arcas fenti hozzászólásából most látom, hogy a ZWCU a 73-as lesz.
Akkor csak a CM a kérdés, 74 vajon?
72, arról is rakott be arcas posztot
Az érkezésről nem lőttek képet? Ezek a felfegyverezhető gépek lesznek?
elvben igen. Kérdés hogy mennyi fegyver-készlet lesz vásárolva.Bármelyik felfegyverezhető, nem?
Nem. Csak 6.Bármelyik felfegyverezhető, nem?
Aeronagazin nov.
Igazából 225-ösön csak nekünk van HForce rendszer. Ha lesz új harci heli, akkor lehet racionális kompromisszum.Ó, ez így f@szság lett
Azért ez most meglepő, főleg, hogy a kicsiknél, mind kapott.Igazából 225-ösön csak nekünk van HForce rendszer. Ha lesz új harci heli, akkor lehet racionális kompromisszum.
Azért ez most meglepő, főleg, hogy a kicsiknél, mind kapott.
2030 előtt nem nagyon lesz itt harciheli...
Mit tud többet a HForce, mint az eddigi fegyverrendszerek? Eddig is létezett fegyveres H225
Aeronagazin nov.
Ó, ez így f@szság lett
Igazából 225-ösön csak nekünk van HForce rendszer. Ha lesz új harci heli, akkor lehet racionális kompromisszum.
Jo sansszal lesz utodja a Hindeknek, azaz azokon lesz minden amugy is, ezeket meg nem szanjak front kozelebe.Én legalább a gépek felébe rakattam volna, ha nem mindbe.
Igazából a légiutántöltés lehetőségének elengedése is váratlanul ért. Pedig lesznek tankereink, ez így egy hatalmas ziccer, kihagyva.
Ezeket nem front közelébe, hanem mögé szánják, hogy kirakják "kommandósokat". Ezért vannak tele mindenféle önvédelmi rendszerrel illetve radarjának köszönhetően vakon elrepül a föld felett néhány méterre egy megadott koordinátára.Jo sansszal lesz utodja a Hindeknek, azaz azokon lesz minden amugy is, ezeket meg nem szanjak front kozelebe.
Az a masik hat SOF gep - en a maradek tizrol beszeltem.Ezeket nem front közelébe, hanem mögé szánják, hogy kirakják "kommandósokat". Ezért vannak tele mindenféle önvédelmi rendszerrel illetve radarjának köszönhetően vakon elrepül a föld felett néhány méterre egy megadott koordinátára.
Az egyiken van FLIR torony, de mindkettőről hiányoznak a rakétaindítást jelző szenzorok. Remélem előbb-utóbb beépítik őket.
"Egészen pontosan mi a H225M-ek rendeltetése, feladatköre, és milyen képességekkel bír a típus?