T
Törölt tag
Guest
(Mert amugy az ukranok iszonyu korruptak, ezt magam is lattam, de pont Orbanek mutogatnak masra korrupcio temaban?? Bagoly mondja verebnek??Anno a 90-es evekben az akkori baratnöm az ungvari orvosi egyetemre jart, en meg a debreceni orvosin tanultam. Sokszor mentem ki latogatoba hetvegekre, a 90-es evek Ungvarja egy hihetetlen, tragikomikus vadkelet volt, vegtelen hosszan lehetne sztorizni rola...
Orbánék lopnak (mint az összes politikusunk) az tény, de aki az ukránokhoz (vagy akár románokhoz) hasonlítja őket az szimplán hazudik.
Amíg nem lettek felszopva mindenhol fekete-afrikai szinteken hozták az ukránokat, most is ukrajnának adományozott fegyverekkel támadják Izraelt, de az albán maffia is kapott bőven Stinger-t, Javelint tőlük és ez csak egy aspektus...
Csak egy aprócska példa legelső utamról a demokrácia földjére 2003-ban:
-átérve a hídon mobiltelefon eldug, mert különben a kiskatona "elkéri" gyorsan felhívni az "anyját".
-fenti kiskatonának 100ft-os a markába ha nem akarod, hogy kukacoskodjon.
-határőr, ha gyorsan akarsz végezni legelső útlevélbe egy 1000ft-os, a norma 200ft/fő.
-vámos, 500ft ha nem akarsz az üres autóval fél órás vámvizsgálatot.
-kapuőr 200ft, különben nehezen nyilik a sorompó.
-minden rendőr útközben 200ft...
És ezek csak az egyszerű egyenruhások, sehol sincsenek a főnökeikhez képest...
Anno a 90-es evekben az akkori baratnöm az ungvari orvosi egyetemre jart, en meg a debreceni orvosin tanultam. Sokszor mentem ki latogatoba hetvegekre, a 90-es evek Ungvarja egy hihetetlen, tragikomikus vadkelet volt, vegtelen hosszan lehetne sztorizni rola...