Lehet, hogy az ördög ügyvédjének tartasz, de rühellem ezt a "Balogh mondjon le" hisztériát. Novák Katalin mellett működött egy tanácsadói csoport, amelynek tagja volt többek között Balogh is. Ebből a csoportból többen javasolták a kegyelem megadását. Erre valaki (Tudjuk kik!) bedobta, hogy Balogh javasolta. Az Igazság: Balogh is javasolta. A többiek nem jellemtelenek? Egyik sem vállalja fel a szerepét. És ezt nem a Balogh-rokonszenv mondatja velem. (Én nem különösebben kedveltem korábban sem.) De azt látom, hogy egy jól felépített hadjárat folyik, amelynek a célja Orbán és a FIDESZ megbuktatása.
A másik: szerintem a református közösség tagjainak kell erről döntenie, a választások meglékelése.
A harmadik: Olyan képmutató világban élunk most, hogy itt nem lehet nyílt sisakkal, férfi módra küzdeni. Mert, ha csak én vagyok a tét, kockáztathatom a bukást, hogy egyenes maradjon a gerinc, de, ha egy nemzet jövője a tét? akkor nagyon-nagyon dörzsöltnek kell lenni egy nagyon-nagyon dörzsölt ellenséggel szemben, aki bele akarja az országot rángatni egy háborúba.