8:38-nál: Fél millió $ a minigun, ahogy azt korábban megsaccoltam.

ennyit tuti nem ér!8:38-nál: Fél millió $ a minigun, ahogy azt korábban megsaccoltam.

Igen, és, amint látni lehet 10 másodpercnél, egyenként meg is számolják őket!Kézzel töltik a széteső hevedert?
A lőgyakorlat miatt kell számolni...Igen, és, amint látni lehet 10 másodpercnél, egyenként meg is számolják őket!
Hát és ez egy olyan lőgyakorlat, ahol a gyakorlat részét képezi a kézi töltés.A lőgyakorlat miatt kell számolni...
Az ezekszerint mindegyiknek részét képzi.Hát és ez egy olyan lőgyakorlat, ahol a gyakorlat részét képezi a kézi töltés.
Nem értem.Az ezekszerint mindegyiknek részét képzi.

Könnyű-géppuska. Nincs neki a cikk szerint puskalőszert tüzelő változata.új orosz könnyű géppuska...
![]()
Russian Army to Receive First Batch of RPL-20 Machine Guns - Militarnyi
The Russian JSC Kalashnikov Concern has produced the first batch of RPL-20 light machine guns for operational suitability testsmil.in.ua
én is azt írtam...Könnyű-géppuska. Nincs neki a cikk szerint puskalőszert tüzelő változata.
kijavítottad az igaz.én is azt írtam...
Hogy lehet fele akkora, mint a gestamen golyószórója?Könnyű-géppuska. Nincs neki a cikk szerint puskalőszert tüzelő változata.

Nem értenek hozzá, mert béna dilettánsok akik csak 80+ éve foglalkoznak fegyverekkel. Az ilyen hülyék nem tudják, hogy a súly a megbízhatóság jele.Hogy lehet fele akkora, mint a gestamen golyószórója?![]()
Nem innoválták elég ideig?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..