8:38-nál: Fél millió $ a minigun, ahogy azt korábban megsaccoltam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ennyit tuti nem ér!8:38-nál: Fél millió $ a minigun, ahogy azt korábban megsaccoltam.
De nem ám!ennyit tuti nem ér!
Igen, és, amint látni lehet 10 másodpercnél, egyenként meg is számolják őket!Kézzel töltik a széteső hevedert?
A lőgyakorlat miatt kell számolni...Igen, és, amint látni lehet 10 másodpercnél, egyenként meg is számolják őket!
Hát és ez egy olyan lőgyakorlat, ahol a gyakorlat részét képezi a kézi töltés.A lőgyakorlat miatt kell számolni...
Az ezekszerint mindegyiknek részét képzi.Hát és ez egy olyan lőgyakorlat, ahol a gyakorlat részét képezi a kézi töltés.
Nem értem.Az ezekszerint mindegyiknek részét képzi.
Könnyű-géppuska. Nincs neki a cikk szerint puskalőszert tüzelő változata.új orosz könnyű géppuska...
Russian Army to Receive First Batch of RPL-20 Machine Guns
The Russian JSC Kalashnikov Concern has produced the first batch of RPL-20 light machine guns for operational suitability testsmil.in.ua
én is azt írtam...Könnyű-géppuska. Nincs neki a cikk szerint puskalőszert tüzelő változata.
kijavítottad az igaz.én is azt írtam...
Hogy lehet fele akkora, mint a gestamen golyószórója?Könnyű-géppuska. Nincs neki a cikk szerint puskalőszert tüzelő változata.
Nem értenek hozzá, mert béna dilettánsok akik csak 80+ éve foglalkoznak fegyverekkel. Az ilyen hülyék nem tudják, hogy a súly a megbízhatóság jele.Hogy lehet fele akkora, mint a gestamen golyószórója?
Nem innoválták elég ideig?