Van, de inkább költői. Miért jó ötlet ellenséges környezetben a várható magyar bevételeket felturbózni...Bazdmeg eddig is felfújták a évek óta az összes lehetséges bevételi eredményüket tőlünk.
2,4 vs 3 milliárd Euró a magyar lynx programra.
Van még kérdésed?
Ezt már másfél oldallal ezelőtt felfogtam, bármilyen hihetetlen.Az RM törölte a programot nem mi és felajánlották, hogy a befektetett pénzünket visszafizetik vagy pedig más projektekbe fektethetjük náluk.

Én abban sem vagyok biztos, hogy sok új megrendelés kell, hogy az RM bevétele Magyarországon nőjjön. Már az eddigi megrendelések, beruházások, fejlesztési projektek és mindezek karbantartás, lőszer ellátása is dinamikus növekedést eredményezhet. Sőt lehet az RM várpalotai gyárának várható exportbevetelei is ide lettek könyvelve.Az egy dolog az rm mit jelez előre a befektetőknek de vagyunk itt páran akik pontosan tudják h a kacsa mesék hihetőbbek mint az a prezentáció tisztában vagyunk azzal mi megy jelenleg a beszerzések körül vagy pontosabban mi nem amit próbálunk finoman jelzésedre adni hogy ha nem
Történik valami csoda akkor le lehet húzni sok minden a kibaszott wc-n
és újra a 2016 előtti pozíciókba esünk vissza alias nem vesznek komolyan minket stb stb