Sport

Ez volt életem egyik legjobb meccse. Még arra is büszke voltam, hogy együtt laktam olyannal aki kint szurkolt a helyszínen.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ajánlom a drapikat. Ez még nem a BLM, szivárvány korszak. :D

Ez volt életem egyik legjobb meccse. Még arra is büszke voltam, hogy együtt laktam olyannal aki kint szurkolt a helyszínen.

Legszebb Fradi mez.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and enzo

• Tetszik
Reactions: enzo
Nyugi, majd diszkvalifikálják az egész szövetséget és alapítanak újat. Olimpiai sportágakból is ki akarják venni.
van már új, a world boxing
gondolom most majd az jön, hogy a nemzeti szövetségeket áterőltessék oda
ha kiüresedik az IBA, akkor ugye a határozatai sem lesznek érvényesek

mit mondtam? az új szervezetbe szépen beterelik a nemzeti szövetségeket ...

csak jelezném, oroszok nemcsak ott vannak :)

szóval lehet ezeket a sportokat is letiltani

bár ugye annó a hazug NOB főtitkár még mást mondott

Emiatt az incidens miatt veszélybe került a Nemek csatája, amely nagyon várt esemény a harcművészetek világában.

Ma este Las Vegasban az ausztrál Craig Jones és a brazil Gabi Garcia küzdelme kellett volna. Azonban előző nap, a „pillantások párbaja” során Craig váratlanul megcsókolta törékeny riválisát, ami heves reakciót váltott ki belőle. Gabi kijelentette, hogy ez elfogadhatatlan, és a verekedésre nem kerül sor.

Gabi később azt írta a közösségi oldalakon, hogy az ausztrál „megsértette a fejét”, és ezzel lemondta a harcot. Craig azonban hamarosan arról számolt be, hogy sikerült megoldaniuk a konfliktust, és a harc továbbra is aktuális.

Gabi megígérte, hogy keményen bánik ellenfelével. A brazil jiu-jitsu többszörös világbajnoka, és a vegyes harcművészetek (MMA) történetének egyik legsikeresebb női harcosa.

cWaqf_znLBc.jpg

JartlotKpn4.jpg

zuW1Pev07Po.jpg

video:

Fiorentina - Puskás (Firenzében):
3:3 :)

Végig jól tolta a Puskás. 0:2 is volt. Klassz ez a selejtező idén. Paks is esélyes a csoportkörre, a Fradi már minimum KL, a Puskás meg ugye 3:3. :D

Nem is emlékszem hasonló jó magyar szereplésekre a nyolcvanas évek óta. :)

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby and enzo
Fiorentina - Puskás (Firenzében):
3:3 :)

Végig jól tolta a Puskás. 0:2 is volt. Klassz ez a selejtező idén. Paks is esélyes a csoportkörre, a Fradi már minimum KL, a Puskás meg ugye 3:3. :D

Nem is emlékszem hasonló jó magyar szereplésekre a nyolcvanas évek óta. :)
na-na
nyugtával!
láttam én már pár dolgot