P
Pogány
Guest
Vagy Health Point, de az sötét dolgokat sejttetne.Esélyesen házi pálinka![]()

Vagy Health Point, de az sötét dolgokat sejttetne.Esélyesen házi pálinka![]()

Legszebb Fradi mez.Ez volt életem egyik legjobb meccse. Még arra is büszke voltam, hogy együtt laktam olyannal aki kint szurkolt a helyszínen.
Ajánlom a drapikat. Ez még nem a BLM, szivárvány korszak.![]()
NSZK-Franciaország, 1982, VBEz volt életem egyik legjobb meccse.
Ez volt életem egyik legjobb meccse. Még arra is büszke voltam, hogy együtt laktam olyannal aki kint szurkolt a helyszínen.
Ajánlom a drapikat. Ez még nem a BLM, szivárvány korszak.![]()
Hehe. Köcsög woke, nyomi Bach.
![]()
Hivatalos: nem indulhat Hámori Luca ellenfele a következÅ nÅi ökölvÃvó világbajnokságon
PestiSrácok.hu oknyomozó hÃrportál. Kell még valamit mondanom, Ildikó?pestisracok.hu
van már új, a world boxingNyugi, majd diszkvalifikálják az egész szövetséget és alapítanak újat. Olimpiai sportágakból is ki akarják venni.

Na ennek a brazil portékának mondd,hogy nem ízlik a főztjeFreak show, lószar lesz ez is.

Gaby Garcia, nagyon régóta követem a pályafutását, kemény jószág... A másik ilyen manusember brazil kannibál csaj Cyborg, attól se kéne egy pofonNa ennek a brazil portékának mondd,hogy nem ízlik a főztje![]()
!

na-naFiorentina - Puskás (Firenzében):
3:3
Végig jól tolta a Puskás. 0:2 is volt. Klassz ez a selejtező idén. Paks is esélyes a csoportkörre, a Fradi már minimum KL, a Puskás meg ugye 3:3.
Nem is emlékszem hasonló jó magyar szereplésekre a nyolcvanas évek óta.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..