Vagy Health Point, de az sötét dolgokat sejttetne.Esélyesen házi pálinka
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Vagy Health Point, de az sötét dolgokat sejttetne.Esélyesen házi pálinka
Legszebb Fradi mez.Ez volt életem egyik legjobb meccse. Még arra is büszke voltam, hogy együtt laktam olyannal aki kint szurkolt a helyszínen.
Ajánlom a drapikat. Ez még nem a BLM, szivárvány korszak.
NSZK-Franciaország, 1982, VBEz volt életem egyik legjobb meccse.
Ez volt életem egyik legjobb meccse. Még arra is büszke voltam, hogy együtt laktam olyannal aki kint szurkolt a helyszínen.
Ajánlom a drapikat. Ez még nem a BLM, szivárvány korszak.
Hehe. Köcsög woke, nyomi Bach.
Hivatalos: nem indulhat Hámori Luca ellenfele a következő női ökölvívó világbajnokságon - PestiSrácok
Több fontos bejelentést tett a Nemzetközi Bokszszövetség. Egyrészt eldőlt, hogy a 2025-ös női ökölvívó-világbajnokságnak Belgrád ad otthont – ahol egyébként a két biológiailag férfi bokszoló, Imane Helif és Lin Ju-Ting nem vehet részt –, másrészt az algériai bunyós által 46 másodperc alatt...pestisracok.hu
van már új, a world boxingNyugi, majd diszkvalifikálják az egész szövetséget és alapítanak újat. Olimpiai sportágakból is ki akarják venni.
Na ennek a brazil portékának mondd,hogy nem ízlik a főztjeFreak show, lószar lesz ez is.
Gaby Garcia, nagyon régóta követem a pályafutását, kemény jószág... A másik ilyen manusember brazil kannibál csaj Cyborg, attól se kéne egy pofon !Na ennek a brazil portékának mondd,hogy nem ízlik a főztje
na-naFiorentina - Puskás (Firenzében):
3:3
Végig jól tolta a Puskás. 0:2 is volt. Klassz ez a selejtező idén. Paks is esélyes a csoportkörre, a Fradi már minimum KL, a Puskás meg ugye 3:3.
Nem is emlékszem hasonló jó magyar szereplésekre a nyolcvanas évek óta.