Oerlikon Skyranger (Rheinmetall)

Skyranger Demo Day: "Rheinmetall shows Skyranger 30 anti-aircraft gun system on Boxer as it is introduced into the Bundeswehr..."

GXxFolRXMAAOTc0

• Tetszik
Reactions: endre and SilvioD
Rheinmetall Skyranger Demonstration

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: ZsoltHun and L.O.B
Csak két főt tud szállítani? Tudtam, hogy ez is szar lesz. :D :D :D

Pedig de jó lenne bele még egy 8 fős manpad raj mi? :D
Feltételezem, hogy nekem lett címezne a két megjegyzés.

Először is, mindig az adott harcjármű, haditechnika alapvető feladatából kell kiindulni.
Ha specializált haditechnikáról van szó, akkor a fontos tényező humán szempontból a minél nagyobb automatizáltság, a minél kisebb szakszemélyzet igénye.

APC, IFV esetében
pedig, hogy hány deszantot tud szállítani védett körülmények között.
Tehát minél többet, annál jobb. Itt a sikertényező a szállított deszantra eső harcjármű-költség.

A Sykranger-30 nem amiatt szar, hogy 2 személyt szállít*, hanem a 30 mm-es gépágyúja miatt.

*ebből a szempontból nagyon is jó - szakkomentár by ravenlord

Először is, mindig az adott harcjármű, haditechnika alapvető feladatából kell kiindulni.
Ha specializált haditechnikáról van szó, akkor a fontos tényező humán szempontból a minél nagyobb automatizáltság, a minél kisebb szakszemélyzet igénye.

APC, IFV esetében
Tehát minél többet, annál jobb. Itt a sikertényező a szállított deszantra eső harcjármű-költség.

A Sykranger-30 nem amiatt szar, hogy 2 személyt szállít*, hanem a 30 mm-es gépágyúja miatt.

Amúgy nem voltál eszembe a hozzászólás írásakor és egyetértek.

APC, IFV esetében

Nekem sem jutottál eszembe, sima humor volt a hozzászólásom, de a 30 mm-es meglátásoddal egyetértek.

• Tetszik
Reactions: Nemerson