A panduros verzió asszem lvl2-es ballisztikai védelemmel van csak. Annyira nem bírja az alvázA rakéta nem terheli az alvázat töredéknyire sem indításkor, mint a gépágyú amikor lő.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A panduros verzió asszem lvl2-es ballisztikai védelemmel van csak. Annyira nem bírja az alvázA rakéta nem terheli az alvázat töredéknyire sem indításkor, mint a gépágyú amikor lő.
Ha van benne egy ps5 pro akkor at szerelek en is majd a skyrangeres bandahozRheinmetall zeigt zukünftigen Skyranger der Bundeswehr im scharfen Schuss
Zur Abwehr von Bedrohungen aus der Luft wird das Deutsche Heer in Zukunft über das Waffensystem Skyranger 30 auf Boxer-Fahrgestell im Kaliber 30 x 173 mm verfügen.www.hartpunkt.de
Csak két főt tud szállítani? Tudtam, hogy ez is szar lesz.Rheinmetall zeigt zukünftigen Skyranger der Bundeswehr im scharfen Schuss
Zur Abwehr von Bedrohungen aus der Luft wird das Deutsche Heer in Zukunft über das Waffensystem Skyranger 30 auf Boxer-Fahrgestell im Kaliber 30 x 173 mm verfügen.www.hartpunkt.de
Pedig de jó lenne bele még egy 8 fős manpad raj mi?Csak két főt tud szállítani? Tudtam, hogy ez is szar lesz.
Igazából ez olyan, mint a BF, csak élőben, légvédelemmel jöhetnél csak csatába és nincs respawnHa van benne egy ps5 pro akkor at szerelek en is majd a skyrangeres bandahoz
Co-op van csak a gépbeCsak két főt tud szállítani? Tudtam, hogy ez is szar lesz.
Magában a küzdőtérben hordanak plusz rakétát? Vagy elpukkant 2(4)-et és megy hazafelé? Tudunk erről valamit? Esetleg plusz 30mm lőszert?Pedig de jó lenne bele még egy 8 fős manpad raj mi?
Rheinmetall zeigt zukünftigen Skyranger der Bundeswehr im scharfen Schuss
Rheinmetall Skyranger DemonstrationDas mobile Flugabwehrsystem Skyranger in Action
Mehr als 200 zukünftige Anwender und Einkäufer sowie weiteres Fachpublikum hatte Rheinmetall am 18. September auf dem Erprobungsgelände Ochsenboden in der Schweiz zum Skyranger System Demonstration Day zusammengeführt, um das Luftverteidigungssystem Skyranger in verschiedenen Versionen zu...esut.de
Csak két főt tud szállítani? Tudtam, hogy ez is szar lesz.
Feltételezem, hogy nekem lett címezne a két megjegyzés.Pedig de jó lenne bele még egy 8 fős manpad raj mi?
Amúgy nem voltál eszembe a hozzászólás írásakor és egyetértek.Feltételezem, hogy nekem lett címezne a két megjegyzés.
Először is, mindig az adott harcjármű, haditechnika alapvető feladatából kell kiindulni.
Ha specializált haditechnikáról van szó, akkor a fontos tényező humán szempontból a minél nagyobb automatizáltság, a minél kisebb szakszemélyzet igénye.
APC, IFV esetében pedig, hogy hány deszantot tud szállítani védett körülmények között.
Tehát minél többet, annál jobb. Itt a sikertényező a szállított deszantra eső harcjármű-költség.
A Sykranger-30 nem amiatt szar, hogy 2 személyt szállít*, hanem a 30 mm-es gépágyúja miatt.
*ebből a szempontból nagyon is jó - szakkomentár by ravenlord
Nekem sem jutottál eszembe, sima humor volt a hozzászólásom, de a 30 mm-es meglátásoddal egyetértek.Feltételezem, hogy nekem lett címezne a két megjegyzés.
Először is, mindig az adott harcjármű, haditechnika alapvető feladatából kell kiindulni.
Ha specializált haditechnikáról van szó, akkor a fontos tényező humán szempontból a minél nagyobb automatizáltság, a minél kisebb szakszemélyzet igénye.
APC, IFV esetében pedig, hogy hány deszantot tud szállítani védett körülmények között.
Tehát minél többet, annál jobb. Itt a sikertényező a szállított deszantra eső harcjármű-költség.
A Sykranger-30 nem amiatt szar, hogy 2 személyt szállít*, hanem a 30 mm-es gépágyúja miatt.
*ebből a szempontból nagyon is jó - szakkomentár by ravenlord
Jah, nagy blama....Egyelőre ahogy olvasom a 35mm-es ágyú csütörtököt mondott a bemutatón....
Csütörtököt mondott pénteken?Egyelőre ahogy olvasom a 35mm-es ágyú csütörtököt mondott a bemutatón....
Hol olvasod?Egyelőre ahogy olvasom a 35mm-es ágyú csütörtököt mondott a bemutatón....
Fu valakik most frissitettek az oneletrajzukatJah, nagy blama....
18 ország plusz papperger volt kint
kellemetlen.