Humor

Kaptál Puzsér ajahuaszkájából? Vagy most mi van?
Egyre követhetetlenebb vagy.
T.Rooseveltre írtál vmi szigeteket, aztán azt, hogy a neresek tudják, én meg nem.
Ugyan valóban fing@m sincs, hogy milyen szigetekről beszélsz, de nem is rémlik, hogy
eddigi földi pályafutásom során, akármikor is kerestem volna ezeket.

Egyre követhetetlenebb vagy.
T.Rooseveltre írtál vmi szigeteket, aztán azt, hogy a neresek tudják, én meg nem.
Ugyan valóban fing@m sincs, hogy milyen szigetekről beszélsz, de nem is rémlik, hogy
eddigi földi pályafutásom során, akármikor is kerestem volna ezeket.
Dehogynem. És bizonygattad, hogy pedig te szereted a földrajzot, és az humán tudomány. Kár, h a Langerhns szigetek a hasnyálmirigy inzulin termelő részei. :) Akkoriban mutattad be nekünk a fizika ismereteidet is. Amikor nem akartad elhinni, hogy az alkoholfogyasztási szokásoknál 100%os alkoholt számolnak, nem azonos mennyiségnek veszik a söröcskét meg a vodkát.

Nem gond, nem kell mindenkinek mindent tudni, csak lazán lebunkóztál mindenkit, aki politikailag nem egy platformon van veled.

• Vicces
Reactions: Filter
Dehogynem. És bizonygattad, hogy pedig te szereted a földrajzot, és az humán tudomány. Kár, h a Langerhns szigetek a hasnyálmirigy inzulin termelő részei. :)
Mintha egy tábornok keresné a földgömbön :D
Akkoriban mutattad be nekünk a fizika ismereteidet is. Amikor nem akartad elhinni, hogy az alkoholfogyasztási szokásoknál 100%os alkoholt számolnak, nem azonos mennyiségnek veszik a söröcskét meg a vodkát.

Nem gond, nem kell mindenkinek mindent tudni, csak lazán lebunkóztál mindenkit, aki politikailag nem egy platformon van veled.
Eskü' nem rémlik ilyen :D
/de a tévedés jogát pro és kontra fenntartom/

Még jó, hogy te figyelsz .... :D

Hamár az újkori olasz hősiességet kevesebb kommentben ki lehetett vesézni, mint a macskapecsenye kérdéskörét...
Egyébként az olasz flottàròl olvastam nem kevés , korrekten kidolgozott cikket- tanulmànyt-konklùziòt az "Olli Hajòi" sorozatban.

Higgitònak meg elmùlt egy zaftostarajos...
"C'est la vie !"

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Tessék, macskák
Dánia vs Oroszország
man49vg8pko11.jpg

ezzel vitatkoznék (énis szeretem az olaszokat. ld kerékpár miatt alap), az olasz nagyon is jó katona, ha van miért.
Ha meg nincs értelme, akkor tök igazuk van: f@sz haljon meg a németekért vagy bármiért, amikor élni is lehet.
Az utolsó jó olasz katona, olyan 142 éve meghalt.
Valami Garibaldi volt a neve.

• Tetszik
Reactions: Ramzana and sixtus
Sokan megérdemlik.
Ja special neki csak nem kellett volna a csajomra menni. :D
Mielott megutottem azt kiabalta epitesz vagyok nem tudom miert az nem védi meg
En meg mondtam jo azt meg nem utottem:rolleyes:
Egyik legjobb baratom epitesznek tanul mostansag fog vegezni de o is emlitette ezt a templomot mar amirol megy a diskurzus ahogy o mondta “hanynia kell ettol a mennyezettol de hat nincs szandek masra”

• Tetszik
Reactions: fip7
Ja special neki csak nem kellett volna a csajomra menni. :D
Mielott megutottem azt kiabalta epitesz vagyok nem tudom miert az nem védi meg
En meg mondtam jo azt meg nem utottem:rolleyes:
Egyik legjobb baratom epitesznek tanul mostansag fog vegezni de o is emlitette ezt a templomot mar amirol megy a diskurzus ahogy o mondta “hanynia kell ettol a mennyezettol de hat nincs szandek masra”
Amúgy te meglehetős agresszív vagy :o