Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 458
26 463
113
Kaptál Puzsér ajahuaszkájából? Vagy most mi van?
Egyre követhetetlenebb vagy.
T.Rooseveltre írtál vmi szigeteket, aztán azt, hogy a neresek tudják, én meg nem.
Ugyan valóban fing@m sincs, hogy milyen szigetekről beszélsz, de nem is rémlik, hogy
eddigi földi pályafutásom során, akármikor is kerestem volna ezeket.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 962
33 349
113
Egyre követhetetlenebb vagy.
T.Rooseveltre írtál vmi szigeteket, aztán azt, hogy a neresek tudják, én meg nem.
Ugyan valóban fing@m sincs, hogy milyen szigetekről beszélsz, de nem is rémlik, hogy
eddigi földi pályafutásom során, akármikor is kerestem volna ezeket.
Dehogynem. És bizonygattad, hogy pedig te szereted a földrajzot, és az humán tudomány. Kár, h a Langerhns szigetek a hasnyálmirigy inzulin termelő részei. :) Akkoriban mutattad be nekünk a fizika ismereteidet is. Amikor nem akartad elhinni, hogy az alkoholfogyasztási szokásoknál 100%os alkoholt számolnak, nem azonos mennyiségnek veszik a söröcskét meg a vodkát.

Nem gond, nem kell mindenkinek mindent tudni, csak lazán lebunkóztál mindenkit, aki politikailag nem egy platformon van veled.

• Vicces
Reactions: Filter

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 458
26 463
113
Dehogynem. És bizonygattad, hogy pedig te szereted a földrajzot, és az humán tudomány. Kár, h a Langerhns szigetek a hasnyálmirigy inzulin termelő részei. :)
Mintha egy tábornok keresné a földgömbön :D
Akkoriban mutattad be nekünk a fizika ismereteidet is. Amikor nem akartad elhinni, hogy az alkoholfogyasztási szokásoknál 100%os alkoholt számolnak, nem azonos mennyiségnek veszik a söröcskét meg a vodkát.

Nem gond, nem kell mindenkinek mindent tudni, csak lazán lebunkóztál mindenkit, aki politikailag nem egy platformon van veled.
Eskü' nem rémlik ilyen :D
/de a tévedés jogát pro és kontra fenntartom/

Még jó, hogy te figyelsz .... :D

F

Filter

Guest
Hamár az újkori olasz hősiességet kevesebb kommentben ki lehetett vesézni, mint a macskapecsenye kérdéskörét...
Egyébként az olasz flottàròl olvastam nem kevés , korrekten kidolgozott cikket- tanulmànyt-konklùziòt az "Olli Hajòi" sorozatban.

Higgitònak meg elmùlt egy zaftostarajos...
"C'est la vie !"

• Tetszik
Reactions: SirHiggins

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 469
10 020
113
ezzel vitatkoznék (énis szeretem az olaszokat. ld kerékpár miatt alap), az olasz nagyon is jó katona, ha van miért.
Ha meg nincs értelme, akkor tök igazuk van: f@sz haljon meg a németekért vagy bármiért, amikor élni is lehet.
Az utolsó jó olasz katona, olyan 142 éve meghalt.
Valami Garibaldi volt a neve.

• Tetszik
Reactions: Ramzana and sixtus

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 025
73 111
113
Fasz se tudja ha csinalnám csak a gyerek lelkivilága miatt csinálnám! Tetszik érteni?
Én olyan négy és öt éves korom között láttam a Reanimator című filmet. Meg a Prince of Darknesst, A Paraziták Éjszakáját, a Péntek 13-at, az Élőholtak Éjszakáját és tök egészséges a lelkivilágom. :D :D :D

Kávé

Well-Known Member
2022. január 26.
4 298
14 576
113
Sokan megérdemlik.
Ja special neki csak nem kellett volna a csajomra menni. :D
Mielott megutottem azt kiabalta epitesz vagyok nem tudom miert az nem védi meg
En meg mondtam jo azt meg nem utottem:rolleyes:
Egyik legjobb baratom epitesznek tanul mostansag fog vegezni de o is emlitette ezt a templomot mar amirol megy a diskurzus ahogy o mondta “hanynia kell ettol a mennyezettol de hat nincs szandek masra”

• Tetszik
Reactions: fip7

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 458
26 463
113
Ja special neki csak nem kellett volna a csajomra menni. :D
Mielott megutottem azt kiabalta epitesz vagyok nem tudom miert az nem védi meg
En meg mondtam jo azt meg nem utottem:rolleyes:
Egyik legjobb baratom epitesznek tanul mostansag fog vegezni de o is emlitette ezt a templomot mar amirol megy a diskurzus ahogy o mondta “hanynia kell ettol a mennyezettol de hat nincs szandek masra”
Amúgy te meglehetős agresszív vagy :eek: