Tekintve, hogy a vadász verzió már 1 milla alatt van...Azt mondod, hogy a környékünkön levő államok teljesen el vannak látva hőképalkotó készülékkel?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tekintve, hogy a vadász verzió már 1 milla alatt van...Azt mondod, hogy a környékünkön levő államok teljesen el vannak látva hőképalkotó készülékkel?
Semennyibe mert 2 éve nem vesszük.A kajàt nézzék meg akkor....
Jelenlegi euro àrfolyam mellett is olcsóbb a Francia fejadag mint a magyar, a kiskereskedelemben....(15-20€ - 1 rat/24h, lehet neten rendelni! ) "Barna halàl" ma mennyibe kerül?
Arròl nem beszélve hogy a magyar csomagban rendszeresen làttam-ettem külföldön ( szlovàkia, romània) előàllított élelmiszereket...
És mennyi van elérhető? Mennyit lehet rövid határidővel beszerezni? Tudom, meg lett mondva, hogy valós konfliktusokból nem szabad kiindulni, na de milyen mértékben sikerült mondjuk az ukránokat ellátni vele?Tekintve, hogy a vadász verzió már 1 milla alatt van...
Az ukránok tömött VW Transporterekkel hordták ki Magyarországról az éjjellátókat és hőkamerákat, otthon meg eladták.Tudom, meg lett mondva, hogy valós konfliktusokból nem szabad kiindulni, na de milyen mértékben sikerült mondjuk az ukránokat ellátni vele?
Ez az ellenség egy tökig gépesített európai hivatásos haderő volt?...Aztàn az ellenség döntött,nem mi...
Aliexpressről annyit veszel amennyit nem szégyellsz...És mennyi van elérhető? Mennyit lehet rövid határidővel beszerezni? Tudom, meg lett mondva, hogy valós konfliktusokból nem szabad kiindulni, na de milyen mértékben sikerült mondjuk az ukránokat ellátni vele?
Veszel 1000 darabot, az mennyire és meddig elég? Csak az milliárdos tétel és mire mész vele, ha sok tucat "1 milla alatti" tételből kell venni, gyorsan, esetleg korlátozott piacról?
Tudom, hogy felvásárolták. De mennyit visznek el, 1-2 ezret? Az már vélhetően elég sok transzporter. És mennyire látszik a használata? Frontvideókban én olyan mértékben nem találkozom vele -ami nem jelent mást, mint, hogy én mennyire találkozom vele; mint az elő van adva.Az ukránok tömött VW Transporterekkel hordták ki Magyarországról az éjjellátókat és hőkamerákat, otthon meg eladták.
Akkor miért innen (is) vásárolták fel a szomszédék?Aliexpressről annyit veszel amennyit nem szégyellsz...
Vadászati felhasználású készülékek vannak dögivel (2-3 km detektálási távolság, 400-500 méter azonosítás, 1000 méterig távolságmérés +/- 1 méteres pontossággal, ballisztikai program, autómatikus szálkereszt áthelyezés, Bluetooth real time képmegosztás...)És mennyi van elérhető? Mennyit lehet rövid határidővel beszerezni? Tudom, meg lett mondva, hogy valós konfliktusokból nem szabad kiindulni, na de milyen mértékben sikerült mondjuk az ukránokat ellátni vele?
Veszel 1000 darabot, az mennyire és meddig elég? Csak az milliárdos tétel és mire mész vele, ha sok tucat "1 milla alatti" tételből kell venni, gyorsan, esetleg korlátozott piacról?
Mindegy hogy milyen az ellenség.Ez az ellenség egy tökig gépesített európai hivatásos haderő volt?...
Manőverharcra felkészített erőt be tudsz ásatni, ha eleve az I. világháborúra készülsz és nem jön be az bukta.
Mindenhonnan is de ment onnan is konténerszàmra meg megy is. 1 millió főt igyekeznek ellátni folyamatos veszteségekkel.Akkor miért innen (is) vásárolták fel a szomszédék?
Ezekkel a beépített tűzvezetőrendszeres cuccokkal vigyázni kell, mert ha nem black lézeresek, akkor az tud meglepetést okozni, márpedig a civil cuccok (meg a katonaiak túlnyomó része9 nem black lézeres.Vadászati felhasználású készülékek vannak dögivel (2-3 km detektálási távolság, 400-500 méter azonosítás, 1000 méterig távolságmérés +/- 1 méteres pontossággal, ballisztikai program, autómatikus szálkereszt áthelyezés, Bluetooth real time képmegosztás...)
És van olyan gyártó, akinél nagyon magas polcon helyezkedünk el a világban, biztosan lenne gyorsan több ezer darab, ha kellene.
Na, van, aki mégis felveszi a telefont?És van olyan gyártó, akinél nagyon magas polcon helyezkedünk el a világban
És nincsen rájuk vonatkozó katonai jogszabály a minősített adatok kezeléséről?
Hát nem állami cégek állnak velük szerződésben.Na, van, aki mégis felveszi a telefont?
Nem vagyok képben a lézerekkel, mit jelent pontosan a "fekete"?Ezekkel a beépített tűzvezetőrendszeres cuccokkal vigyázni kell, mert ha nem black lézeresek, akkor az tud meglepetést okozni, márpedig a civil cuccok (meg a katonaiak túlnyomó része9 nem black lézeres.
Hol van Európában "tökig gépesített hivatásos haderő" ha országok közti háborúról van szó? Szerintem még a legjobban felszerelt haderők "tökig gépesítettsége" is hamar megszűnne ha háborús létszámra kellene növelni a haderőt.Ez az ellenség egy tökig gépesített európai hivatásos haderő volt?...
Nem érzékelik a szenzorok, nincs automatikus ellentevékenység pl chaf szòràs.Nem vagyok képben a lézerekkel, mit jelent pontosan a "fekete"?
Nem tudom melyik szenzor milyen tartományban érzékel. Gondolom egy-két misiért nem azok kerülnek beépítésbe a vadász elektrooptikákba.Nem érzékelik a szenzorok, nincs automatikus ellentevékenység pl chaf szòràs.
Ezért indítjàk a lézeres rakétàkat is "mellé", csak az utolsò szakaszban hùzza rà a kezelő a jelet az elpusztítani kivànt célra.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..