Nem következtetem, tudom. Minimum a szaksajtó olvasását javaslom mint belépő szint.
Azt mondod, hogy a környékünkön levő államok teljesen el vannak látva hőképalkotó készülékkel?
2022 előtt is létezett a hadtudomány
Komolyan? A fene sem gondolta.
Ja, hát valóban nem onnan kell kiindulni ami van, ráadásul a szomszédban, hasonló fegyverrendszerekkel, hasonló kulturális háttérrel, hasonló földrajzi adottságokkal- hanem mivel? Elméletekkel?
Nyilván aki pl. megélhetést alapozott arra, hogy most az ukrán konfliktus körül forog a világ, és heti háromszor újdonságot kell mondania a figyelem fenntartása érdekében, az mindent új
Biztos van ilyen, de én mind itt a fórumon, mind a médiában kerülöm az ukrán témát. Úgyis azt írja a 99% amit közvetlenebb formában is elérhető.
A 2022-es dátumot meg nem tudom miért írtad; mint ha előtte a lópikulát lóbálták volna. Soha nem értettem, aki a 2022-es dátumra van ráfixálódva.
Dehogy volt igaza.
2024-ben ha megállsz állócélt csinálsz magadból.
Ezzel nem értek egyet. Megfelelő védelmi állás kiépítése mellett elég hatékonyan lehet feltartóztatni a támadót és sokkal nagyobb erőt köt le, mint az általában számolt 1:3 arány. Persze, mindent fel lehet számolni. Kérdés, hogy milyen ára van.
Tudom, hogy az ukrán topikban más valóság és téridő-kontinuum létezik de itt ne már.
Te tudod, én nem, mint fentebb írtam. Két éve talán 2 alkalommal nyitottam meg (véletlenül, mert onnan volt átemelve hivatkozás, ami oda mutatott). De látom Rád pro és kontra nagy hatással van.
...akkor azt mondod tartsunk lovat hátha egy elhúzódó háború addig húzódik, hogy az elérhető legjobb szállítóeszköz lesz belőle?
Kár, hogy nem olvastad, amit írtam. Vagy 9sszefüggések nélkül tetted.
"nem is gondolom, hogy vissza kellene hozni" -Ebből miért következtetsz arra, amit a kommentembe bele akarsz látni?
A tartalékok hiánya egy érdekes dolog, igaz ugyan, de ettől senki nem fog 1985 színvonalára visszaesni.
Nem, kb. a hetvenes évekre fog, ugyanis lényegében, érdemi mértékben olyan színvonalú eszközökből lehet bármilyen tartalékot összevakarni. (Ha csak nem tartalékolnak nagy mennyiségben olyan eszközökből, amik még a köz tudomása szerint meg sem érkeztek, vagy nem történt a 1990 után nagyobb -titkos- beszerzés -mondjuk ez, illetve reálisabb változata egy reális magyarázata lehetne a túlárazásoknak).