F
Filter
Guest
Értem.Ha "bejelentik" az indítást nyílván nem.H bejelentés nélkül indul nyugati irányba ICBM akkor semmi garancia nincs rá hogy hagyományos fejjel van szerelve.Pont ezért vannak azok a műholdak amik figyelik ezek indítását hogy minnél gyorsabban menjen a válaszcsapás.És ezért is kommunikálnak minden teszt indításkor.
Ukrajnára mért atomcsapásra nyílván nem megy válasz atomcsapás.Én csak annyit írtam ha nem jelentik be az indítást és úgy érzékeli a műhold az indítást abban van kockázat.
Tehàt nem tudunk semmit, de mi atomot indítunk,az a biztos.
(Nem véletlenül lettek tengòra telepítve az eszközök, nem véletlenül csak megtorlàsra hasznàlhatòak.)
- Kizàròlag védekezésben hasznàlhatò. ( Francia területnek kell tàmadàst elszenvednie, hasznàlat előtt.)
- Nem harctéri eszköz.
- Àtlàthatòsàg - Civil kontroll.
- NATO tag, de a nukleàris potenciàlja szuverén, maga szabàlyozza.
- Az eszközzel fenyegetni, ràutalni tilos.
( Légi szàllítàsù eszközök tàrolàsa,protokolja, töltetek szàma,stb a doksikban.)
Per pill euròpa legpotensebb hadereje a Francia, Lengyelek zàrkòznak....Az irány jó, de van még hova fejlődnötök! A következő szint az lesz, ha nincs haderő ---> nincs háború.
![]()
A többi màr realizàlta a felvetésed, gyakorlatilag nem léteznek.
Ui. Az MH még fehér zàszlòval sem rendelkezik, euro 10 milliàrdok elköltése utàn.