[HUN] Aero Vodochody / HSC Aerojet Zrt (Hu, 80%) + Omnipol (Cz, 20%)

Másnap a Yettel, az Alza és a Kifli tulajdonosai mennének asztalt borogatni. Államosításban nekünk is van rutinunk. Nézd meg mennyi pénzt pumpálnak ki innen cseszkóba.
Bocsáttassék meg tudatlanságom, de nem ismerem ezen cégeket, a kiflit azt hittem ismerem, meg szeretem is de úgy tűnik ez is változott. Ez viszont egy katonai gépeket is gyártó cég, aminek a gyártósorának odahaza lenne a helye, mint ahogy a Hirtenberget is hazatelepítik.

Biztos föl köll újítani nekijjük üket, ez jó üzletnek ígérkezik.:)
A posztban épp azt fejtegetik hogy majd a törökök modernizálják nekik, úgy mint az azerieknek a Szu-25-ösöket. Nyilván ez csak vágyálom, de egy Aero-Aselsan együttmüködésből lehet hogy valami jót is ki lehetne hozni.

Annak idején már pedzegettem a témát, hogy lehetne az L-39-ből bizniszjetet kreálni, erre tessék:
L-539_cuttaway_2.jpg

L-539_3_view.jpg

Ezt fel kéne karolni, és a gyártását Magyarországra hozni.
Bár nekem az arányok kissé furcsák.

https://l-39.cz/L-39_zajimavosti.html#L-539

Annak idején már pedzegettem a témát, hogy lehetne az L-39-ből bizniszjetet kreálni, erre tessék:
L-539_cuttaway_2.jpg

L-539_3_view.jpg

Ezt fel kéne karolni, és a gyártását Magyarországra hozni.
Bár nekem az arányok kissé furcsák.

https://l-39.cz/L-39_zajimavosti.html#L-539

Neee, ne lődd le a titkos tervem! Most dolgozhatom át a szabadalmi bejelentéseket! :mad:

.

... : :p :p :p , vicc volt! ... , de komolyan! ;)

.

A posztban épp azt fejtegetik hogy majd a törökök modernizálják nekik, úgy mint az azerieknek a Szu-25-ösöket. Nyilván ez csak vágyálom, de egy Aero-Aselsan együttmüködésből lehet hogy valami jót is ki lehetne hozni.

A törököknél szerintem a Szíjj a Gidrán-nal elrúgta a pöttyöst egy 5-10 évre!
A török --szerintem-- kb. a Papi szinten és ároszinvonalon fog üzleti partnernek --nevén nevezve: Baleknek-- nézni bennünket!
... joggal: "kiharcoltuk", kemény munkával, 14+ és alatt! :hadonaszos:

.

• Tetszik
Reactions: Nemerson and honved
Jaj ne is viccelodj vele
Valakinek el kell tartani ezt a céget és egyelőre nem sok érdeklődő van a portékájukra.
Ha kész lenne a könnyű támadó verzió talán az ukránokra rá lehetne sózni, mert nekik minden is kell tegnapra...

Azt írják 1600 alkalmazottjuk van! Az k. sok egy évi egy tucat gépet meg pár tucat nagyobb komponenst gyártó céghez képest. Kéne oda egy kirúgási hullám költségcsökkentés gyanánt...