[BIZTPOL] Magyarország

Ahogy a korábbi hasonló incidensek esetében most is felmerülhetne az, hogy akkor kedves Présemberünket kiutasítjuk, de miután hó közepén úgyis lelép, így annak sok értelme nem lenne. Vagy épp az, hogy azzal adnánk alájuk a lovat
Sztem fölösleges, főleg a fenti amcsi reakció után.

Rogán minisztériuma érdekesebbet lengetett be.

Január 20. után az Amerikai Egyesült Államoknak új kormánya és új elnöke lesz. Hivatalba lépésük után megtesszük a szükséges jogi lépéseket.”

Ez érdekes lehet, ha Pressman ellen.:D

Január 20. után az Amerikai Egyesült Államoknak új kormánya és új elnöke lesz. Hivatalba lépésük után megtesszük a szükséges jogi lépéseket.”

Amenyiben az egész mogott kínai szál rejlik, akkor trumpéknál se mennek semmire ... a kínai térnyerést azok se lássák szivesen, sot...

Kárpátalja története ukrán szemmel
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: enzo

Érdekesebb lenne, ha az egyik noname fideszes képviselő kérdést intézne a belügyminiszterhez, hogy "nem kellene e terrorszervezetté nyilvánítani a Soros Alapítványt". A belügyminiszter meg azt válaszolná, hogy "megvizsgáljuk a lehetőséget".

Sajtóhír lenne belőle ("a magyarok ezt tervezik"), eljutna pillanatok alatt a gondolat a Musk-Soros csörte sűrűjébe. Grönlandhoz képest ez egész racionális semmiség, de végzetes csapás lenne a mélyállamra, ha az amerikaiak kedvet kapnának hozzá! Egy nagyon durva mélyütés lenne a wokénak.

Lista, lista.

Kárpátalja története ukrán szemmel
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Sok kommentet elolvastam (mindenkinek ajánlom) - semmi meglepetés.
Sokan idézik az ukrán közmondást: a magyar nem ember, a forint nem pénz.
De azért 2 évtizede tömjük őket ennivalóval, vécépapírral, gyógyszerrel, újabban energiával, földgázzal és gázolajjal, ingyen.
Csak megerősített abban a meggyőződésemben, hogy az ukrán államiságot fel kell számolni.

Sok kommentet elolvastam (mindenkinek ajánlom) - semmi meglepetés.
Sokan idézik az ukrán közmondást: a magyar nem ember, a forint nem pénz.
De azért 2 évtizede tömjük őket ennivalóval, vécépapírral, gyógyszerrel, újabban energiával, földgázzal és gázolajjal, ingyen.
Csak megerősített abban a meggyőződésemben, hogy az ukrán államiságot fel kell számolni.

Én már látom az Orosz zászlót a Tisza híd túloldalán,lobogni.
:cool:

https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...a-tavozo-amerikai-kormany-rogan-antalt-733195
"Az Egyesült Államok kormánya szankciókat vetett ki Rogán Antal kabinetminiszterre, mivel Washington szerint korrupciós tevékenységekben vett részt. A miniszter ennek értelmében nem utazhat be az USA területére, minden ottani vagyonát zárolják – ismertette David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. A diplomata azt is közölte, hogy korrupciós aggályaikról többször is próbáltak egyeztetni a magyar kabinettel, de nem jutottak közelebb az álláspontjaik, ezért döntöttek a szankciók kivetése mellett. A Joe Biden-adminisztráció és a magyar kormány eddig is rossz viszonyában mélypontot jelent a mostani lépés, azonban kérdéses, hogy mi lesz két hét múlva a mostani intézkedés sorsa, miután Donald Trump veszi át az elnöki posztot."

https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...a-tavozo-amerikai-kormany-rogan-antalt-733195
"Az Egyesült Államok kormánya szankciókat vetett ki Rogán Antal kabinetminiszterre, mivel Washington szerint korrupciós tevékenységekben vett részt. A miniszter ennek értelmében nem utazhat be az USA területére, minden ottani vagyonát zárolják – ismertette David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete. A diplomata azt is közölte, hogy korrupciós aggályaikról többször is próbáltak egyeztetni a magyar kabinettel, de nem jutottak közelebb az álláspontjaik, ezért döntöttek a szankciók kivetése mellett. A Joe Biden-adminisztráció és a magyar kormány eddig is rossz viszonyában mélypontot jelent a mostani lépés, azonban kérdéses, hogy mi lesz két hét múlva a mostani intézkedés sorsa, miután Donald Trump veszi át az elnöki posztot."

A lista… a legvégén ez a “tékozló fiú”.

• Tetszik
Reactions: Halfdan and fishbed

Mi köze ennek Pressmanhoz…!?
A csávó az USA delegált nagykövete (volt) a köztársasági elnök elfogadta a megbízó levelét. USA-t képviseli/kepviselte.
Nem saját személyében cselekszik.

A “jogi lépés” arra irányulhat, h lekerüljön a listáról, lévén (amerikai) bíróságon megtámadható a döntés, de a bizonyítás terhe a listán szereplő személy felelőssége.

Bár tegnap Lomnici nevű jogász- pontosabban “jogász” - ezzel kapcsolatban egy csomó hülyeséget összehordott…hogy aszongya GPRS…stb..

Gondolom GDPR-t akartál irni. Nos,...lehet csalódni fox, mert nem feltétlen "hülyeség" :oops:
Igen. GDPR. Elírtam, lezárt a szerkesztő mielőtt javítottam volna. Köszi.

Bécsi egyezmény(Pressman esetében)
A listával kapcsolatban pedig van jogorvoslati lehetőség magánál a kinti hivatalnál, illetve USA bíróság.

GDPR esetén sok szerencsét a jog érvényesítéséhez a konkrét esetben.

Politikailag olyan mintha a tehénbe próbálnád visszalapátolni a szart…

Én eddig azt hittem csak trollkodott Dániával, de olyan jól adja elő, kezdem elhinni a műsort hogy az amcsik oroszabbak az oroszoknál :D!!!
Nincs ezzel gond.

Kellene szólnia neki, mi mindenben támogatjuk, de nekünk is lenne egy apró kérésünk ebben a változó világban.:cool:

trianon2-900x506.jpg

Nincs ezzel gond.

Kellene szólnia neki, mi mindenben támogatjuk, de nekünk is lenne egy apró kérésünk ebben a változó világban.:cool:

trianon2-900x506.jpg
Ez csak poén szinten jó, én ezért már senkit sem szurkálnék torkon, s egy fiamat sem engedném ezért a 100 éves helyzet visszaállításáért besorozni, hogy ottmaradjanak valahol felkoncolva, vagy a hátországban bombázzák szét mindenünket! Ez harc nélkül nem menne, s jobb nekünk 93E km2 békében, mint ezt háborúban megpróbálni visszaszerezni.

UFF.

Ez csak poén szinten jó, én ezért már senkit sem szurkálnék torkon, s egy fiamat sem engedném ezért a 100 éves helyzet visszaállításáért besorozni, hogy ottmaradjanak valahol felkoncolva, vagy a hátországban bombázzák szét mindenünket! Ez harc nélkül nem menne, s jobb nekünk 93E km2 békében, mint ezt háborúban megpróbálni visszaszerezni.

UFF.
Haborut inkabb ne inditsunk tobbe, de a lehetosegeket se szalasszuk el. Pl. egy szeteso Ukrajna eseteben termeszetesen meg kell vedjuk a NATO hatarait a gaz orosz terjeszkedestol, es azt nyugaton is meg kell ertsek, hogy csak Vereckenel tudjuk hatekonyan megtenni.