Konkrétan idén arányosan elég jól el lett költve, már legutóbb betettem az államiincstár számait.
Nincs rajtam olyan szemüveg, mert buzis,
Mert a kettő együtt igaz. Többet költenek, de.ez a több is kevés.
Főleg 22/23-ban, amikor jóval kisebb inflára tervezték a büdzsét és mellé még a hiány is elszállt, ezért a budzséből is faragtak.
Ezzel együtt jó sansszal évről évre többet költ a HM, de amikor már nem pár T-72 döcög, hanem drágább fenntartásu és nyugati technika, akkor a több is kevés.
Tudom hogy Bobó hülye meg minden, de nem demográfiai növekedést mondott, sajnálom.
Gyenge számok ez tény.
De ha megnézed a térségi trend nagyon együtt mozog.
Viszont évek óta nem volt gazdasági növekedés alatt mit értettél??
Az utóbbi négyből háromban volt.. Az utóbbi nyolcból hatban is .
Mindenxarista VS, tények.
Megint a szokásos faszság. Senki nem írja, hogy ezerrel dübörög a haderőfejlesztés. Elakadt.
Picit kiegészítettem néhány tévedést, amit két NERezés, még Bobó milyen hülye között írtál.
Ne szívd mellre!
Az a baj 18tol 2022ig felfele ívelő pályan volt a hm majdnem minden téren, aztán 23-24 stagnált illetve 24 nyarától elkezdődött a lejt menetel (ezt kívülről nem sokan látták)es most az idei év lesz víz választó hogy megállt a lejtőn es ujra felívelő pályára kerül vagy megy tovább a lejtőn. Ezert vagyunk néhányan ilyen keserűk, nem minden szar amugy de rossz hirek keringenek mar egy eve hm teren.