Belenyúltak,mi? Tik-Tokon keresztül a gonosz moszkoviták delejezték a románokat.Az ugye az volt, amibe 'kicsit' belenyúltak a ruszkik?
Belenyúltak,mi? Tik-Tokon keresztül a gonosz moszkoviták delejezték a románokat.Az ugye az volt, amibe 'kicsit' belenyúltak a ruszkik?
Ha jól emlékszem a románoknál ennek következményei lesznek, mint minden valamennyire funkcionáló demokráciában.Meg a románoknál is,ugye? Meg amikor éppen azon agyal a németeknél a regnáló politikai elt,hogy betíltja az AfD-t.
Ez amúgy miben is válasz a kérdésemre? Mert az állításomat a te állításod nem cáfolja meg, de még cdak köze sincs hozzá. Ha azt állítom, hogy 2+2=4 ara nem válasz az, hogy 3×3=9.Meg a románoknál is,ugye? Meg amikor éppen azon agyal a németeknél a regnáló politikai elt,hogy betíltja az AfD-t.
A németekről is nyilatkoznál?Ha jól emlékszem a románoknál ennek következményei lesznek, mint minden valamennyire funkcionáló demokráciában.
Amerikában meg verik a négereket!!!A németekről is nyilatkoznál?
![]()
Will Germany's far-right AfD party be banned? – DW – 05/02/2025
Several lawmakers from across the political spectrum have been working to get enough support for a ban of the AfD party. The domestic intelligence agency's move to classify the AfD as extremist may add new momentum.www.dw.com
Belarusz,és Oroszország autokrácia egyeseknek. Mivel nem írtam sehol olyat,hogy ők a demokrácia bajnokai,de te bőszen kardoskodsz,és arcátlanul elsiklasz olyan dolgok felett,mint a német színjáték,de említhetem Van der Bellen gerinctelenségét is Ausztria esetében. Ilyenkor Mi a helyzet a Dudi féle demokrácia felfogással?Ez amúgy miben is válasz a kérdésemre? Mert az állításomat a te állításod nem cáfolja meg, de még cdak köze sincs hozzá. Ha azt állítom, hogy 2+2=4 ara nem válasz az, hogy 3×3=9.
Skandallum.Amerikában meg verik a négereket!!!
Szerintem mindig is olcsóbb volt.Az orosz olaj stabilan olcsóbb mint a Brent.
![]()
![]()
![]()
![]()
azémerszarabbSzerintem mindig is olcsóbb volt.
Tipikus selejt angol érvelés.azémerszarabb
Oroszországról és Feheroroszországról van szó. Az oda nem illő tényekkel való ervelés a demagógia egyik formája. Jah és Németország demokrácia ha tetszik ha nem.Belarusz,és Oroszország autokrácia egyeseknek. Mivel nem írtam sehol olyat,hogy ők a demokrácia bajnokai,de te bőszen kardoskodsz,és arcátlanul elsiklasz olyan dolgok felett,mint a német színjáték,de említhetem Van der Bellen gerinctelenségét is Ausztria esetében. Ilyenkor Mi a helyzet a Dudi féle demokrácia felfogással?
Persze,szerinted. Azért még mindig várom az elitélő nyilatkozatot,az osztrák,és a német ügyben. Természetesen erre nem lesz reakció.Oroszországról és Feheroroszországról van szó. Az oda nem illő tényekkel való ervelés a demagógia egyik formája. Jah és Németország demokrácia ha tetszik ha nem.
Nem szerintem, hanem ez az igazság. Az meg külön érdekes, hogy amint számodra nemtetsző tények kerülnek elő, azonnal elkezdesz másra mutogatni. Senki nem.mondta még, hogy nagyon maradj a témánál? Tudod "te is" érvelési hiba...Persze,szerinted. Azért még mindig várom az elitélő nyilatkozatot,az osztrák,és a német ügyben. Természetesen erre nem lesz reakció.
Figyelj már egy kicsit jobban arra,amit ír valaki. Autokráciát írtam. Milyen demokrácia az,ahol a parlamenti pártok indokot keresnek arra,hogy betiltsanak egy másik pártot? Ez jellemtelen terelés,úgy hogy érdemi választ még mindig képtelen voltál adni. Na,valami apró reakció a német,és az osztrák dologra? Bár teljesen mindegy,mert ezt hívják takony gerincnek.Nem szerintem, hanem ez az igazság. Az meg külön érdekes, hogy amint számodra nemtetsző tények kerülnek elő, azonnal elkezdesz másra mutogatni. Senki nem.mondta még, hogy nagyon maradj a témánál? Tudod "te is" érvelési hiba...
Alekszandr Lukasenko magabiztosan vezeti a választásokat Fehéroroszországban, a szavazatok 87,6%-át szerezte meg a Fehérorosz Ifjúsági Szervezetek Bizottsága által végzett exit poll szerint.
A bizottság elnöke, Pavel Alekso megjegyezte, hogy a válaszadók 1,8%-a szavazott legközelebbi versenytársára, Oleg Gaidukevicsre. Anna Kanopatskaya a szavazatok 1,6 százalékát, Szergej Szirankov 2,7 százalékot, Alekszandr Hizsnyak pedig 1,2 százalékot kapott. A felmérésben résztvevők 5,1%-a minden jelölt ellen emelt hangot.
A felmérést a választás napján végezték el országszerte a szavazóhelyiségekben. Az exit poll eredmények hagyományosan előzetes jelzést adnak a választói hangulatról, és eltérhetnek a hivatalos eredményektől, amelyeket később közölnek. Fehéroroszországban ezek a választások az ország politikai életének újabb állomásává váltak, eredményeiket szorosan figyelemmel kísérik belföldön és külföldön egyaránt.
Ez egy hivatalos hír volt. A szám lényegtelen,mindenki tudja, hogy mi a helyzet. Hogy miért pont 87,6%? Aki megmondja a helyes választ meghívom egy sörre.Ezt képes voltál röhögés nélkül leírni?
Csak érdekel, mert nem vagy buta, hogy ne tudnád, hogy Fehéroroszországban a választás még nagyobb színjáték mint Oroszországban.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..