[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

amit én hallottam az az, hogy legalább még egy közepes dandárt ki kell tudni állítani MH-nak, de elvileg májusra lesz meg végleges terv ("elvárás") és júniusban meg elfogadják a NATO csúcson...
ez annyira szanalmasan szekunder szegyenerzetes... 1 dandar
Sic transit Gloria mundi...

• Tetszik
Reactions: J.G.
Az biztos, mert nem sok 8x8-as jöhet szóba ezen kívül. Boxer k. drága, meg RM-szerelem sem a régi. Finnekkel is szar a viszony, szóval AMV-re sem fogadnék nagy tételben. Ezeken kívül Piranha, Pandur meg flancia Philocetes van még a piacon - ha csak nem akarnak használt Strykert Trumplitól. Ezeknek sem adnék sok esélyt.
Így aztán nem nehéz a PARS-nak bejutni a "Top-3-ba"...Inkább az a kérdés hogy mi lenne a másik kettő dobogós?!? :D
Segítek neked top 3-ba benne van a Törökök mellett a Patria is, ha shortlist. Csak úszóképesbe gondolkozz moduláris páncélzattal. Patria és a Boxer a legkényelmesebb. Eitan még nem láttam élőben, de nagynak tűnik belülről. Általában az izraeli dolgok nagyon kényelmesek. Merkava, mint HK a is legnagyobb belülről. Horvátok is nagyon ajánlották nekünk a Patriát nagyon megvannak vele elégedve. Ha körülnézel a környező országokban a legelterjetebb típus.

Isten lassa lelkem, hogy nem szivesen jovok megint ezzel, De IL hasonlo adottsagu (legalabbis emberanyagban) orszag.
Hany dandarral is? Varjunk csak... olyan 57 korul.
A nagy pofak helyet, meg a lipilopi helyett lehet ezt mashogy is talan...
Meg kell keresni egy nagytesót aki korlátlan pénzt öl belénk.

Segítek neked top 3-ba benne van a Törökök mellett a Patria is, ha shortlist.
Csak úszóképesbe gondolkozz moduláris páncélzattal. Patria és a Boxer a legkényelmesebb. Eitan még nem láttam élőben, de nagynak tűnik belülről. Általában az izraeli dolgok nagyon kényelmesek. Merkava, mint HK a is legnagyobb belülről. Horvátok is nagyon ajánlották nekünk a Patriát nagyon megvannak vele elégedve. Ha körülnézel a környező országokban a legelterjetebb típus.
Alapvetően AMV-fan vagyok, de PARS Alpha is jöhet végül is... :)
Asszem az AMV Level 4-es páncéllal tud csak amúgy úszni...

Patria 6x6 vagy valami hasonló is jó lenne nem első vonalas APC-nek.

Pl. műszaki ezred is használ BTR-t meg más támogató alakulatok. Nekik elég lehet egy olcsó 6x6 csapatszállító max egy .50-es géppuskával felszerelve...

Pl. műszaki ezred is használ BTR-t meg más támogató alakulatok. Nekik elég lehet egy olcsó 6x6 csapatszállító max egy .50-es géppuskával felszerelve...
Néha én már ott vagyok, hogy akár SKOT-ok is jöhetnének, de legalábbis a felújított verziójuk, azokkal is jobban járnánk.

• Hűha
Reactions: enzo
Segítek neked top 3-ba benne van a Törökök mellett a Patria is, ha shortlist. Csak úszóképesbe gondolkozz moduláris páncélzattal. Patria és a Boxer a legkényelmesebb. Eitan még nem láttam élőben, de nagynak tűnik belülről. Általában az izraeli dolgok nagyon kényelmesek. Merkava, mint HK a is legnagyobb belülről. Horvátok is nagyon ajánlották nekünk a Patriát nagyon megvannak vele elégedve. Ha körülnézel a környező országokban a legelterjetebb típus.
Eitan mindenhogy ordenare nagy errol biztosithatlak :D
Btw vannak meno kepek meg vidik rola a topickjaban

Meg kell keresni egy nagytesót aki korlátlan pénzt öl belénk.
ertem en a celzast... DE az USA nelkul is elharcolgatott IL, es eleg jol. Baszhatod az anyagi tamogatast ha az embereid
inkabb az orvosi igazolast vagy a lelepest favorizaljak a szolgalat helyett...

Nem igazán lehet mellényúlni kerekesben a piacon. Kicsik a különbségek az Európai és Török gyártóknál az ár az ami meghatározó és a politikai szerelem.

Eitan mindenhogy ordenare nagy errol biztosithatlak :D
Btw vannak meno kepek meg vidik rola a topickjaban

ertem en a celzast... DE az USA nelkul is elharcolgatott IL, es eleg jol. Baszhatod az anyagi tamogatast ha az embereid
inkabb az orvosi igazolast vagy a lelepest favorizaljak

Csak 8x8 vagy vennél 6x6-ost is?
Mi a te személye TOP-3 listád ár/érték szerint?
8x8
1. Pars vagy Arma vonal
2. Patria

6x6
1. Fuchs
2. Patria

Nagyban fogja befolyásolni a megrendelés állomány az árat és a gyár leterheltsége. Ha Győrben összeáll a kép akkor magunknak kell összerakni az lenne a legjobb megoldás, mert a heti döntések után meg dög indulni a dömping.
Nekünk csak 2030 után fog játszani. Hamarabb lesz David Sling vagy a szerelmed Puls, vagy Himars nálunk szerintem.
KMW nem tudom mit mikorra fog legyártani bárkinek bármit is ismerve őket. Egyre nagyobb lesz az esélye Panther-ak. Bár itt hétről-hétre hónapról-hónapra változik minden.

8x8
1. Pars vagy Arma vonal
2. Patria

6x6
1. Fuchs
2. Patria

Nagyban fogja befolyásolni a megrendelés állomány az árat és a gyár leterheltsége. Ha Győrben összeáll a kép akkor magunknak kell összerakni az lenne a legjobb megoldás, mert a heti döntések után meg dög indulni a dömping.
Nekünk csak 2030 után fog játszani. Hamarabb lesz David Sling vagy a szerelmed Puls, vagy Himars nálunk szerintem.
KMW nem tudom mit mikorra fog legyártani bárkinek bármit is ismerve őket. Egyre nagyobb lesz az esélye Panther-ak. Bár itt hétről-hétre hónapról-hónapra változik minden.
Nem arról volt szó, hogy pont a kmw képes úgy sacvperkb a határidőket?
Vagy most arra utálsz, hogy vallani csak a nagyon távoli jövőben tudnak már?

Nem arról volt szó, hogy pont a kmw képes úgy sacvperkb a határidőket?
Vagy most arra utálsz, hogy vallani csak a nagyon távoli jövőben tudnak már?
Arra utalok, ha, most ráöntenek több országnyi megrendelést a KMV-re és mi akarnánk egy nagyobb kontingenst rendelni Leo-ból akkor gyanúsan 10+ év mire megjön. Kapacitást kell bőviteniük az is idő. Kicsit elkanyarodva a topictól azért írtam, hogy, most turbulens lesz a piac nehéz lesz jó árat kiharcolni. Még mindig a Török vonal lesz a legjobb csak mivel közös EU megváltjuk a világot akció lesz gyanúsan nyomás alá helyeznek minket,hogy Európai legyen és a VBCI-től az isten óvjon minket. Ebből kifolyólag szűkül a kör nő az ár mindenkinek. Meglátjuk

Arra utalok, ha, most ráöntenek több országnyi megrendelést a KMV-re és mi akarnánk egy nagyobb kontingenst rendelni Leo-ból akkor gyanúsan 10+ év mire megjön. Kapacitást kell bőviteniük az is idő. Kicsit elkanyarodva a topictól azért írtam, hogy, most turbulens lesz a piac nehéz lesz jó árat kiharcolni. Még mindig a Török vonal lesz a legjobb csak mivel közös EU megváltjuk a világot akció lesz gyanúsan nyomás alá helyeznek minket,hogy Európai legyen és a VBCI-től az isten óvjon minket. Ebből kifolyólag szűkül a kör nő az ár mindenkinek. Meglátjuk
Ha itt gyártódik a török cucc, meg valami európai tornyot kap, akkor máris EU termék... :)

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: Loken and dzsoniboj