[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Masztiff

Well-Known Member
2018. július 4.
4 407
8 597
113
patria-amvxp_interior-2.jpg
Ez nekem jobbnak is tűni - bár ez sem táncterem.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 237
45 673
113
Hun élsz teeeee! Többszázas rendelés! Legfeljebb az egyik szappanopera-sorozat részeiből 100+x...:rolleyes:
NATO-előírás függvénye miből mennyit fogunk venni.
Egy dandár kerekesből is 200+ jármű...ha minden igaz már nem elég az egyetlen nehéz dandár felajánlás az új idén elfogadásra kerülő NATO-tervek szerint.

Masztiff

Well-Known Member
2018. július 4.
4 407
8 597
113
Mindegyiknek örülnénk mint majom a farkának
Pechünkre nem én döntök erről.:(
NATO-előírás függvénye miből mennyit fogunk venni.
Egy dandár kerekesből is 200+ jármű...ha minden igaz már nem elég az egyetlen nehéz dandár felajánlás az új idén elfogadásra kerülő NATO-tervek szerint.
Vágyaim szerint legalább 2 nehéz és 2 közepes dandár kellene, + 1-1 könnyű és különleges. Megfelelő tüzérségi támogatással.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 237
45 673
113
Pechünkre nem én döntök erről.:(

Vágyaim szerint legalább 2 nehéz és 2 közepes dandár kellene, + 1-1 könnyű és különleges. Megfelelő tüzérségi támogatással.
Sztem több láncos (LYNX-es) dandár több már nem lesz. Egy, jó esetben két kerekes dandár ami talán(!) még összejöhet - 10-15 éves távlatban. Kb. ez a "plafon" - szerintem.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 526
27 509
113
amit én hallottam az az, hogy legalább még egy közepes dandárt ki kell tudni állítani MH-nak, de elvileg májusra lesz meg végleges terv ("elvárás") és júniusban meg elfogadják a NATO csúcson...
ez annyira szanalmasan szekunder szegyenerzetes... 1 dandar
Sic transit Gloria mundi...

• Tetszik
Reactions: J.G.

subsonic

Well-Known Member
2016. január 13.
584
1 251
93
Az biztos, mert nem sok 8x8-as jöhet szóba ezen kívül. Boxer k. drága, meg RM-szerelem sem a régi. Finnekkel is szar a viszony, szóval AMV-re sem fogadnék nagy tételben. Ezeken kívül Piranha, Pandur meg flancia Philocetes van még a piacon - ha csak nem akarnak használt Strykert Trumplitól. Ezeknek sem adnék sok esélyt.
Így aztán nem nehéz a PARS-nak bejutni a "Top-3-ba"...Inkább az a kérdés hogy mi lenne a másik kettő dobogós?!? :D
Segítek neked top 3-ba benne van a Törökök mellett a Patria is, ha shortlist. Csak úszóképesbe gondolkozz moduláris páncélzattal. Patria és a Boxer a legkényelmesebb. Eitan még nem láttam élőben, de nagynak tűnik belülről. Általában az izraeli dolgok nagyon kényelmesek. Merkava, mint HK a is legnagyobb belülről. Horvátok is nagyon ajánlották nekünk a Patriát nagyon megvannak vele elégedve. Ha körülnézel a környező országokban a legelterjetebb típus.