Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hun élsz teeeee! Többszázas rendelés! Legfeljebb az egyik szappanopera-sorozat részeiből 100+x......vagy meg kell mondania törököknek, hogy "találjanak" még 10-15 centi lábteret ha szeretnének egy több százas rendelést tőlünk!![]()
Kb 0 különbség van. A boxernél akad egy 15 centi, de itt szerintem 10 alatt van.Ez nekem jobbnak is tűni - bár ez sem táncterem.
Akkor halljuk a felhasználó véleményét! Melyik a legkívánatosabb, és milyen ruhában meg kalappal?Kb 0 különbség van. A boxernél akad egy 15 centi, de itt szerintem 10 alatt van.
Mindegyiknek örülnénk mint majom a farkánakAkkor halljuk a felhasználó véleményét! Melyik a legkívánatosabb, és milyen ruhában meg kalappal?
NATO-előírás függvénye miből mennyit fogunk venni.Hun élsz teeeee! Többszázas rendelés! Legfeljebb az egyik szappanopera-sorozat részeiből 100+x...![]()
Pechünkre nem én döntök erről.Mindegyiknek örülnénk mint majom a farkának
Vágyaim szerint legalább 2 nehéz és 2 közepes dandár kellene, + 1-1 könnyű és különleges. Megfelelő tüzérségi támogatással.NATO-előírás függvénye miből mennyit fogunk venni.
Egy dandár kerekesből is 200+ jármű...ha minden igaz már nem elég az egyetlen nehéz dandár felajánlás az új idén elfogadásra kerülő NATO-tervek szerint.
Orulj ha erre az egy nehez dandarra meg koltenek 1 ft-ot is…Pechünkre nem én döntök erről.
Vágyaim szerint legalább 2 nehéz és 2 közepes dandár kellene, + 1-1 könnyű és különleges. Megfelelő tüzérségi támogatással.
Sztem több láncos (LYNX-es) dandár több már nem lesz. Egy, jó esetben két kerekes dandár ami talán(!) még összejöhet - 10-15 éves távlatban. Kb. ez a "plafon" - szerintem.Pechünkre nem én döntök erről.
Vágyaim szerint legalább 2 nehéz és 2 közepes dandár kellene, + 1-1 könnyű és különleges. Megfelelő tüzérségi támogatással.
Van már valami szellőtetett pletyi, mi van az asztalon?NATO-előírás függvénye miből mennyit fogunk venni.
Egy dandár kerekesből is 200+ jármű...ha minden igaz már nem elég az egyetlen nehéz dandár felajánlás az új idén elfogadásra kerülő NATO-tervek szerint.
Viaszos vászon asztalterìtő borstartó meg egy tàl pöriVan már valami szellőtetett pletyi, mi van az asztalon?
amit én hallottam az az, hogy legalább még egy közepes dandárt ki kell tudni állítani MH-nak, de elvileg májusra lesz meg végleges terv ("elvárás") és júniusban meg elfogadják a NATO csúcson...Van már valami szellőtetett pletyi, mi van az asztalon?
ez annyira szanalmasan szekunder szegyenerzetes... 1 dandaramit én hallottam az az, hogy legalább még egy közepes dandárt ki kell tudni állítani MH-nak, de elvileg májusra lesz meg végleges terv ("elvárás") és júniusban meg elfogadják a NATO csúcson...
1 szaros nehéz dandárt is több mint 10 év alatt tudunk csak összerakni...ez annyira szanalmasan szekunder szegyenerzetes... 1 dandar
Sic transit Gloria mundi...
raadasul ugy, hogy azon kivul gondolom nem is nagyon marad semmi, ami nem ment a kozosbe1 szaros nehéz dandárt is több mint 10 év alatt tudunk csak összerakni...![]()
Ritkán értek veled egyet, de most nagyon.ez annyira szanalmasan szekunder szegyenerzetes... 1 dandar
Sic transit Gloria mundi...
Nem akarásnak nyögés a vége.1 szaros nehéz dandárt is több mint 10 év alatt tudunk csak összerakni...![]()
Isten lassa lelkem, hogy nem szivesen jovok megint ezzel, De IL hasonlo adottsagu (legalabbis emberanyagban) orszag.Ritkán értek veled egyet, de most nagyon.
Segítek neked top 3-ba benne van a Törökök mellett a Patria is, ha shortlist. Csak úszóképesbe gondolkozz moduláris páncélzattal. Patria és a Boxer a legkényelmesebb. Eitan még nem láttam élőben, de nagynak tűnik belülről. Általában az izraeli dolgok nagyon kényelmesek. Merkava, mint HK a is legnagyobb belülről. Horvátok is nagyon ajánlották nekünk a Patriát nagyon megvannak vele elégedve. Ha körülnézel a környező országokban a legelterjetebb típus.Az biztos, mert nem sok 8x8-as jöhet szóba ezen kívül. Boxer k. drága, meg RM-szerelem sem a régi. Finnekkel is szar a viszony, szóval AMV-re sem fogadnék nagy tételben. Ezeken kívül Piranha, Pandur meg flancia Philocetes van még a piacon - ha csak nem akarnak használt Strykert Trumplitól. Ezeknek sem adnék sok esélyt.
Így aztán nem nehéz a PARS-nak bejutni a "Top-3-ba"...Inkább az a kérdés hogy mi lenne a másik kettő dobogós?!?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..