[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
23 234
45 663
113
Segítek neked top 3-ba benne van a Törökök mellett a Patria is, ha shortlist.
Csak úszóképesbe gondolkozz moduláris páncélzattal. Patria és a Boxer a legkényelmesebb. Eitan még nem láttam élőben, de nagynak tűnik belülről. Általában az izraeli dolgok nagyon kényelmesek. Merkava, mint HK a is legnagyobb belülről. Horvátok is nagyon ajánlották nekünk a Patriát nagyon megvannak vele elégedve. Ha körülnézel a környező országokban a legelterjetebb típus.
Alapvetően AMV-fan vagyok, de PARS Alpha is jöhet végül is... :)
Asszem az AMV Level 4-es páncéllal tud csak amúgy úszni...

Patria 6x6 vagy valami hasonló is jó lenne nem első vonalas APC-nek.

Pl. műszaki ezred is használ BTR-t meg más támogató alakulatok. Nekik elég lehet egy olcsó 6x6 csapatszállító max egy .50-es géppuskával felszerelve...

• Tetszik
Reactions: nyugger and Venom85

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 756
3 732
113

Pl. műszaki ezred is használ BTR-t meg más támogató alakulatok. Nekik elég lehet egy olcsó 6x6 csapatszállító max egy .50-es géppuskával felszerelve...
Néha én már ott vagyok, hogy akár SKOT-ok is jöhetnének, de legalábbis a felújított verziójuk, azokkal is jobban járnánk.

• Hűha
Reactions: enzo

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 526
27 507
113
Segítek neked top 3-ba benne van a Törökök mellett a Patria is, ha shortlist. Csak úszóképesbe gondolkozz moduláris páncélzattal. Patria és a Boxer a legkényelmesebb. Eitan még nem láttam élőben, de nagynak tűnik belülről. Általában az izraeli dolgok nagyon kényelmesek. Merkava, mint HK a is legnagyobb belülről. Horvátok is nagyon ajánlották nekünk a Patriát nagyon megvannak vele elégedve. Ha körülnézel a környező országokban a legelterjetebb típus.
Eitan mindenhogy ordenare nagy errol biztosithatlak :D
Btw vannak meno kepek meg vidik rola a topickjaban

Meg kell keresni egy nagytesót aki korlátlan pénzt öl belénk.
ertem en a celzast... DE az USA nelkul is elharcolgatott IL, es eleg jol. Baszhatod az anyagi tamogatast ha az embereid
inkabb az orvosi igazolast vagy a lelepest favorizaljak a szolgalat helyett...

subsonic

Well-Known Member
2016. január 13.
583
1 241
93

Nem igazán lehet mellényúlni kerekesben a piacon. Kicsik a különbségek az Európai és Török gyártóknál az ár az ami meghatározó és a politikai szerelem.

subsonic

Well-Known Member
2016. január 13.
583
1 241
93
Eitan mindenhogy ordenare nagy errol biztosithatlak :D
Btw vannak meno kepek meg vidik rola a topickjaban

ertem en a celzast... DE az USA nelkul is elharcolgatott IL, es eleg jol. Baszhatod az anyagi tamogatast ha az embereid
inkabb az orvosi igazolast vagy a lelepest favorizaljak

Csak 8x8 vagy vennél 6x6-ost is?
Mi a te személye TOP-3 listád ár/érték szerint?
8x8
1. Pars vagy Arma vonal
2. Patria

6x6
1. Fuchs
2. Patria

Nagyban fogja befolyásolni a megrendelés állomány az árat és a gyár leterheltsége. Ha Győrben összeáll a kép akkor magunknak kell összerakni az lenne a legjobb megoldás, mert a heti döntések után meg dög indulni a dömping.
Nekünk csak 2030 után fog játszani. Hamarabb lesz David Sling vagy a szerelmed Puls, vagy Himars nálunk szerintem.
KMW nem tudom mit mikorra fog legyártani bárkinek bármit is ismerve őket. Egyre nagyobb lesz az esélye Panther-ak. Bár itt hétről-hétre hónapról-hónapra változik minden.

32karakter

Well-Known Member
2011. február 21.
1 756
3 732
113
8x8
1. Pars vagy Arma vonal
2. Patria

6x6
1. Fuchs
2. Patria

Nagyban fogja befolyásolni a megrendelés állomány az árat és a gyár leterheltsége. Ha Győrben összeáll a kép akkor magunknak kell összerakni az lenne a legjobb megoldás, mert a heti döntések után meg dög indulni a dömping.
Nekünk csak 2030 után fog játszani. Hamarabb lesz David Sling vagy a szerelmed Puls, vagy Himars nálunk szerintem.
KMW nem tudom mit mikorra fog legyártani bárkinek bármit is ismerve őket. Egyre nagyobb lesz az esélye Panther-ak. Bár itt hétről-hétre hónapról-hónapra változik minden.
Nem arról volt szó, hogy pont a kmw képes úgy sacvperkb a határidőket?
Vagy most arra utálsz, hogy vallani csak a nagyon távoli jövőben tudnak már?