Gyurcsanyt ki nem allhatom. Meg volt a lehetosege hogy tegyen az orszagert es a sajat szavaival elve egy hazug korrupt impotens rendszert hozott hagyott letrejonni. Bunos es mar regen el kelett volna tunnie a kozeletbol. Szerintem most sem tunik el csak szinjatekot latunk hogy asszonypajtas a Gyurcsany hatas negativ rahatasatol megszabadulva tudja futni a politikai koreit.Így van, de nagyobb gond (mert a befolyás már most megvan, úgy tűnik), hogy mivel saját ipar/gazdaság/tőke alig van, az oroszok működőtőke kihelyezése nem számottevő külföldön jelentősebben munkahelyteremtő iparágakban, és a nyugati tőke pedig a fokozott kockázatok miatt visszahúzódna, hogy a mostani stagnálásnál is durvább gazdasági punnyadás, valószínűleg lejtmenet jönne
Sokaknak nosztalgikus. Mondjuk szerintem is jobb volt Gyurcsány alatt, fiatal csajokkal nyomultam, volt menő mp3 lejátszóm, nem fájt semmi ízületem, stb.
Ezt mondjuk vitatom. Nem kívánnék alatta élni, de a SzU-hoz képest ez egy babazsúrnak tűnik. És ezek sem sokkal hatékonyabbak, vagy hatékonytalanabbak.
Szoval Gyurcsany igencsak nem a szivemcsucske.
Gyurcsany idejen ami pozitivum volt hogy bar akkor is mentek a kozpenzek lenyulasai de a foldi halandoknak mezitlabasoknak is lehetosege nyilt a mezesbodonhoz hozzaferni. Ezenkivul ha nem voltal Gyurcsanyista kkor is csinalhattad a valalkozasod retorziok nelkul. Ez manapsag meg hosszu evek ota nincs igy. Csak rendszer/Orbahu emberek kapnak EU s palyazati penzeket es ha nem vagy rendszerbarat akkor kicsinalnak . Ebbol a szempontbol meg az a Gyurcsany rendszer is jobb de nem jo volt.

diktátumok/ kompromisszum elfogadások rendszerében.
Milyen hálátlanok!