Nem tudom, hogy hány emelet mélységű, vagy mennyire megerősített volt az a pincerendszer, bunker(?), amit megtámadtak az oroszok, de hogy nem csak infóik voltak, de valószínűleg még a régi tervrajzaik is megvoltak, az esélyes, mert ezzel a sorozattal "apránként" akkurátusan kibontották és az én képzelésemben pont az utolsó volt az, amelyik "megtalálta" azt, amiért az egész csoportot küldték.
Nem tudom, hogy mi volt, mik voltak, de felküldték a felhőbe, mint háziorvos a gyógyszerreceptet...
A jelenlegi konfigurációban bevetett kapacitásokkal (élőerő, háttértámogatás milyensége, így akár mennyiséges is) a harctéri/hátországi tendencia továbbra is az, hogy az orosz fog teret nyerni mind területben (bármilyen "kicsi" is legyen az arányaiban), mind a majdani

Ezzel együtt az internet adta tájékozódások és tájékoztatások elméleti s - még - gyakorlati lehetőségei ellenére annyira polarizálódik a világ különböző régióinak, halmazainak a világképe/véleménye a tömeges információmérgezés miatt (lásd itthon a belpolitikai megélések különbözőségét, holott egy körülhatárolható viszonylag kis halmazról beszélünk), hogy egy viszonylagos (s szerintem max. pár évtizedben mérhető hosszúságú) konszolidáció ellenére sem lesz már az az utólagos világméretű konszenzus, ami volt pl. a II. VH. után, hogy voltak a gonosz, embertelen nácik, meg volt a jóra, (stb., ide mindenki azt ír amit akar) törekvő halmaz, amibe belefért az még a Szovjetunió is.
Szó nem lesz nyugaton a fához/oszlophoz fóliázott, a szemüregen tőrrel átszúrt, a szögekkel keresztre feszített, majd azt felállítva, az ogyesszai vérengzésben kínhalált halt szerencsétlenekről, stb. (csakhogy említsem azoknak, akik akkor még nem jártak a fórumon) készült videók visszaállítására szándék a nyugati médiában elrettentő mementóként és az események okainak megvilágítójaként - pedig a II. VH. tengelyhatalmi szörnyűségeiről készült dokumentumok, fényképek, filmek gondosan össze lettek gyűjtve és rendszeresen be lettek, folyamatosan be vannak mutatva azóta is.
S így nem is szólal meg a vészcsengő az ez ellen elvileg felkondicionált nyugati társadalmakban.
Aztán meg majd jön az értetlenkedés a társadalmi/politikai/gazdasági folyamatokon, ahogy ment akkor is, amikor a gyarmatok azt mondták, hogy; kösz nem kérünk tovább az istápolásotokból.
- De hát vittünk nekik vezetékes vizet, meg angol vécét!

Ezután a konfliktus "után" végleg párhuzamos valóságok lesznek - most már nemcsak Vietnamban, Irakban, Líbiában, Afganisztánban, stb., de - az érintettség okán - Ázsia azon részén is, ill. mindenhol máshol a világon - amelyik netán kezdett illúziókban élni, kezdte elfelejteni, hogy az erőforrásokért/élettérért folytatott küzdelemben nincs a civilizálatlanságot végleg levetetett humánus idea; ugyanúgy kőkemény és kíméletlen a küzdelem, mint a Földön élő összes faj esetében.
Folytatódik a történelem.

Jean-Michel Jarre - Chronologie/Chronology (Remastered 2015) [Full Album Stream]
Composed and Produced by Jean-Michel Jarrehttp://jeanmicheljarre.com/#jeanmicheljarre #electronicmusic