Legyen rajta level-4 páncél meg guruljon megbízhatóan - ha ez már meg van akkor fasza!Tokmindegy mi csak legyen mar az a szar btr levaltva.

Ebben a kategóriában nincsenek nagy különbségek képességben.
Legyen rajta level-4 páncél meg guruljon megbízhatóan - ha ez már meg van akkor fasza!Tokmindegy mi csak legyen mar az a szar btr levaltva.

csak miért ebben a topikban?Ez érdekes nem??
Az osztrákok is vettek Skyrangert a 6x6-osukra - elég komolyan kellett farigcsálni a tornyot, hogy elbírja ez az apró alváz. Pl. csak két Mistral rakétát tud csak hordozni, meg minimál páncél van rajta (level 1 vagy 2 ha jól emlékszem).Azt hittem ez valami konkrét nekünk szóló, de rájöttem ez osztrák! Sorry
Annak aki nem látott még ilyet biztosan... aki meg már látta pl. előző évben Zeltwegben, annak nem annyira. (Ha jól látom, a torony még mindig csak egy makett.)Ez érdekes nem??
Esetleg valami hat- vagy nyolckerekű? Most már az is Leonardo lett.
Ennyiért kell a fasznak ebből vesz az ember 3 török 8x8-ast lassan...
Sztem Piranha vagy AMV is kijön ebből vagy 1,5-2 darab, Panduból talán több is.
Török is jöhet felőlem, ha lehet SAFEelni...

én úgy hallottam hogy csak a helyi gyártásnak kapáltak, de amikor épp ránk vágnák az ajtót a törökök, akkor valami patikamérlegen mérhető mennyiséget berendelünk.Hát állítólag a törökök nagyon bergátak ránk amiért ennyit szarakodtunk meg a SAFE-be nem igazán lehet behozni szóval pénz se nagyon lesz rá szánva

Van értelme egyantalan a gidran mellett ami alapbol kis szamban rendszeresített egy feltételezhetően ennél is kisebb számba rendszeresített kis tesó?Minden prezentációban feltűnik 8 éve lassan. Mondjuk én örülnék a legjobban ha végre manifesztálódna is.
LenneVan értelme egyantalan a gidran mellett ami alapbol kis szamban rendszeresített egy feltételezhetően ennél is kisebb számba rendszeresített kis tesó?
Nekem ennyi elég is magyarázatnak.
nem inkább az NMS-ből kellett volna több mint a batár nagy Gidránból amibe mérete ellenére senki nem fér be hátra normálisan?
Inkább a Gidránnak nincs értelme.Van értelme egyantalan a gidran mellett ami alapbol kis szamban rendszeresített egy feltételezhetően ennél is kisebb számba rendszeresített kis tesó?
Némá.....Mikor is irtam elösször azt a Gidránrol,hogy ide kicsi-oda nagy felesleges marhaság?nem inkább az NMS-ből kellett volna több mint a batár nagy Gidránból amibe mérete ellenére senki nem fér be hátra normálisan?
Sztem univerzális 4x4-nek túl nagy, APC-nek kicsi...
Akkor már valószínűbb az Akeron meg hozzá kifejleszett torony a SAFE miatt, bár arra sem adnék sok esélyt. 4x4-es páncélvadásznak nem tudom van-e értelme a Lynxek mellé - pláne batár nagy Gidrán alvázon, amivel elég nehéz elbújni...![]()
Ennek a tornya gidránon
![]()
![]()
Én leakelt infó alapján mondtam , omtas rakétaAkkor már valószínűbb az Akeron meg hozzá kifejleszett torony a SAFE miatt, bár arra sem adnék sok esélyt. 4x4-es páncélvadásznak nem tudom van-e értelme a Lynxek mellé - pláne batár nagy Gidrán alvázon, amivel elég nehéz elbújni...
![]()
Ha nem engedik be a törököket a SAFE-be akkor aligha veszünk tőlük ATGM-et szerintem...talán a Gidrán projekt még pár tucatjával rendelgetve eldöcög...Én leakelt infó alapján mondtam , omtas rakéta
Lenne nagy sírás ha kiderülne hogy használt és új Stryker-ek beszerzéséről is szó lenne...Gulyás Gergely arról beszél, hogy a magyar miniszterelnök november 7-én Trump vendége lesz a Fehér Házban. Hosszú ideje tartanak az egyeztetések, az a cél, hogy energetikai, hadiipari, gazdasági és pénzügyi együttmáködésről szóló megállapodások szülessenek
Sztem tippre egy maxi csomag lesz.
Ebből a 4-ből 3.
Rakéták
F-35
AH-1Z Viper
HIMARS
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..