Szíriában, a szír nép által megteremtett javakból létrehozott szír hadsereg, szír állampolgárok ezreit öli meg.Nem hiszem, hogy én próbálom "illegitimizálni" a szír hadsereg tevékenységét. Mert nem csak én, de mások sem tartják legitimnek a civilek elleni, atrocitásokat. Most, a közelmúltból, ezt a felvételt tudtam hirtelen betenni, de ha visszalapozol számtalan olyat is találsz ahol világosan látszik, hogy "nem jó helyre pottyan" az a bomba.
Ez nem lehet illegitimizálni, mert ez illegitim.
Asszad, ha olyan emberbarát + demokrata lenne, akkor mindenféle szarakodás nélkül nemzetközi megfigyelők mellett népszavazást tartott volna.
Egy diktátor, sokan itt egy diktátort mentegetnek, mert hogy a túloldal meg terrorista, meg himihumi.
A komplett cirkusz illegitim, kurdostul, törököstül, ruszkistúl, golánostúl, heszbollahostúl, mindenestül.
Minden oldal átlépett minden emberi határt.
Az egész ráadásul nem a jog, igazságosság, vagy az ésszerüség elvén fog eldölni, hanem az erősebb kutya "szaporodik" + "megéri-e nekem megdönteni/támogatni) elven.
"""Na, Asszad papa nekem tolod a jól megérdemelt hasznot vagy ........" (kinyirunk) elven.