Inkább nem is fordítom....
Вновь "не подтверждено". В Тартусе примерно час назад потерпел катастрофу российский военный самолет. Вроде бы снова с "Кузнецова".
Ha ez igaz...!?!

Inkább nem is fordítom....
Вновь "не подтверждено". В Тартусе примерно час назад потерпел катастрофу российский военный самолет. Вроде бы снова с "Кузнецова".

A самолет az lehet helikopter is? Mert ez esetben nem értem. A Tartujsz az melyik ladik? Mert másról nem üzemelhet repcsi, csak heli.
?PS: Azt a képet a haldokló orosz nővèrről nem raktam volna ki. De nem is küldtem volna oda.
Szerintem nem kellene (senkinek, sehol..) nöket harci területre küldeni. Van eleg fèrfi àpoló, orvos.
) egy dolog elesett fèrfiakat làtni, mâs lànyokat, nőket mint pl. azon a képen.Betonvas. Emlékezni se jó rá.Fenéket, múzeumhajó, oszt' jólvan.Hajrá Pr 23000E, persze katapulttal.
![]()
Molninak vàlaszoltam.Ezt nem a szír topikba akartad?

Akinek valamire nincs pénze, mégis erőlteti, az csak szopni fog.Csak pénz hiányzik mindkét dologhoz. A Storm kb 10 milliárd USD lenne + 10 év, A kuznyecov kb 5 milliárd USD + 5 év minimum.
De. Ez a Kuznyecov.De ez már Tartusz és nem a Kuznyecov, itt nincs kábel ami elszakadjon. Lássuk valami megerősítés lesz-e meg részletek.
Akkor nem tudom Tartuszt miért keverték bele. Megerősítették már a hírt, hogy még egy 33-as lepottyant?De. Ez a Kuznyecov.
Világosíts fel minket.Látom nehéz megérteni miért kell a TU-160M2.
Egy nem megerősített hír Tartuszból.Akkor nem tudom Tartuszt miért keverték bele. Megerősítették már a hírt, hogy még egy 33-as lepottyant?

nem ertitek, a tu160 azert kell, hogy legvedelmet adjon a kuznjanak (ami a su33 feladata, de mivel mindig a vizbe potyan nem lehet hasznalni).
es mivel a ruszkik megamaniasok, a teknore meg nagyobb gep kellene
kulonben is, ebbe az egesz cirkuszba szerintem felesleges a kuznja is, meg a kalibr is, meg a nagybombazok is.
nincs ott a felkeloknek olyan haderejuk hogy ilyen draga es nagy erteku fegyvert hasznaljonak rajuk.
nem hogy adnanak a szireknek egy csomo osregi tankot (tele van fel rusja vele), par kikepzot + szorjak tovabb a kecskeb@szokat a hires ub blokokal es viszontlatasra.
tul bonyolitotak a ruszkik az egeszet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..