Azért az index index marad. "Assad bevette Aleppo óvárosát", nem visszafoglalta, nem kipucolta, nem felszabadította, hanem bevette b*meg, mintha valami külső ország hadserege lett volna ami elment hódítani egyet.
Ez nem így van, a II. VH az egyik szakterületem. Lehet vitatni, hogy mennyire volt jó, vagy rossz döntés erőltetni Kijevet azonnal Moszkva helyett, de azt ők ott bukták el, hogy Japán nem támadta meg a SZU keleti felét. A szibériai hadosztályok így meg jöttek. Azok a hadosztályok, amelyre nem volt válasza a harmadik birodalomnak, főleg TÉLEN. Túl is terjeszkedtek, "over-expansion" egyszerűen akkora az a terület, és olyan terep, hogy ez messze nem Hitler beleszólásán múlt. Azon múlt, hogy nem volt elég lőszer/élelem/üzemanyag/meleg ruha. Meg azon, hogy a legfanatikusabb, legmilitaristább Hitlerjugend éltanulókból később elit páncélgránátos hadosztályok elit veteránjai is megreccsentek éhesen a -30 fokban, pár ezer km-re otthontól, nyakig sárban/hóban.
Sárgászölddel az utolsó egy hét termése :
![]()

Az oroszok persze, hogy nem reccsentek meg a demokratizált Iránon át érkező töménytelen mennyiségű amerikai utánpótlás miatt. Ebben az egész Második világháborús hasonlatokban mindenki ezt felejti ki a legjobban, hogy a nagyon fasza és nagyon képzett és atom orosz csapatok amerikai ellátmányon éltek, mert kecskeszarral ők sem működnek.
Hát odavesztek a kórházakbanKivàncsi vagyok, hogyan magyaràzzàk majd a hiànyzó lakossàgot a "felkelőket" tàmogatók...![]()

Ahogy Uli. szokott válaszolni mikor hazugságon kapják.....Kivàncsi vagyok, hogyan magyaràzzàk majd a hiànyzó lakossàgot a "felkelőket" tàmogatók...![]()
Az oroszok persze, hogy nem reccsentek meg a demokratizált Iránon át érkező töménytelen mennyiségű amerikai utánpótlás miatt. Ebben az egész Második világháborús hasonlatokban mindenki ezt felejti ki a legjobban, hogy a nagyon fasza és nagyon képzett és atom orosz csapatok amerikai ellátmányon éltek, mert kecskeszarral ők sem működnek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..