PAK-DA (Tupoljev, Oroszország)

Azon se csodálkoznék ha még az oroszok se tudnák, hogy fog kinézni a PAK-FA. Gyakorlatilag majdnem minden kép különböző ami eddig megjelent a típusról.
Azon azért én marha mód csodálkoznék, ha még azt se tudnák, hogy hogy fog kinézni a PAK-FA :P

Egy újabb koncepció PAK-DA ügyben. Mindenesetre elég hihetően néz ki:

Code:
https://www.youtube.com/watch?v=dLVfHbHHMlQ

Egy újabb koncepció PAK-DA ügyben. Mindenesetre elég hihetően néz ki:

Azert a grafikusban dolgozott a regi nosztalgia, 03:04-nel, amikor a Pak-Fa a hordozorol felszall, a hajo neve az orran lathatoan Szovjetszik Szojuz. :)
Ugyes grafikai munka a film, de szerintem semmi több.

<blockquote rel="rudi">Egy újabb koncepció PAK-DA ügyben. Mindenesetre elég hihetően néz ki:

Azert a grafikusban dolgozott a regi nosztalgia, 03:04-nel, amikor a Pak-Fa a hordozorol felszall, a hajo neve az orran lathatoan Szovjetszik Szojuz. :)
Ugyes grafikai munka a film, de szerintem semmi több.

</blockquote>

Pontosabban : Szovjetszkij Szojuz :-)

"Egy újabb koncepció PAK-DA ügyben. Mindenesetre elég hihetően néz ki:"

Ezek altalaban fan-art kategoriaba tartozo dolgok, lasd a tankot a vegen (mernoki szempontbol sok ertelme nincs a toronygeppuskaknak igy).

Le a kalappal az amerikai szakértők előtt!! Még olyan fotó sincs amin a gép MAKETTJÉNEK szárnyvégéből legalább egy fél méternyi látszana, de már 10 mérföldes pontossággal megbecsülik a gép hatótávolságát!! Szóval nagyon értenek a szakértéshez... :-)

Le a kalappal az amerikai szakértők előtt!! Még olyan fotó sincs amin a gép MAKETTJÉNEK szárnyvégéből legalább egy fél méternyi látszana, de már 10 mérföldes pontossággal megbecsülik a gép hatótávolságát!! Szóval nagyon értenek a szakértéshez... :)
Nyílván magyar származásúak :)

• Tetszik
Reactions: arbalest
Le a kalappal az amerikai szakértők előtt!! Még olyan fotó sincs amin a gép MAKETTJÉNEK szárnyvégéből legalább egy fél méternyi látszana, de már 10 mérföldes pontossággal megbecsülik a gép hatótávolságát!! Szóval nagyon értenek a szakértéshez... :)

Nem volt nehéz.... lefénymásolták az egyik B3 "makettet".

Fade

"Nem volt nehéz.... lefénymásolták az egyik B3 "makettet"."

Mutass már erről valami bizonyítékot, kérlek...

Formosa

Mivel én nem vagyok áramlástani mérnök ezért nem kezdelek el kioktatni, de van a fórumon olyan aki például az. Ha megkéred biztos szívesen elmagyarázza neked azt, hogy milyen óriási eltérések vannak az USA-SZU repülőgépek között, még úgy is, hogy sokszor az alapforma hasonló. (Ami meg egyszerűen az aerodinamikából következik...)

Minimális szinten eddig is volt egyfajta katonai kapcsolat a két ország közt.

Nincs új a nap alatt. A régebbi gépekről is azt írták, hogy "nincs semmi másolás, az egész csak aerodinamika meg a véletlen műve". Szerintem aki ezt elhiszi, az mindent elhisz. A nem hívők meg belenyugszanak, hogy soha nem fogják megtudni az igazságot....